Down Home Kivi: Henry Ojutkangas Trio

to 8.2.
21:45
Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

Down Home Kiven kevään ohjelmisto näyttää taas juurevalta. Tällä viikolla lavalle astuu Henry Ojutkangas Trio, joka on Suomibluesin veteraani.

Henry Ojutkangas tuli aikoinaan kuuluisaksi levyttäessään LP:n legendaarisen bluespianistin Champion Jack Dupreen kanssa. Henry liidasi vuosikausia bändejään Henry O. Bandia sekä Hot Club Trioa. Hän on soittanut muutaman vuoden Pepe Ahlqvistin kanssa duo-keikoilla ja toiminut Oiling Boiling R & B Bandin laulusolistina.

Henry Ojutkangas Trion musiikki on juurevaa rytmimusiikkia bluesista rockiin. Alansa kokenut huippu vetää yhtyeensä huimiin suorituksiin illasta iltaan klubeissa ja monenlaisissa tilaisuuksissa.

Henryn kitara soi autenttisesti bluesmiesten tyyliin ja laulu sekä tiukkarytminen yhtye saa yleisön mukaansa sielukkaalla esiintymisellä ja kovalla bailausmeiningillä. Ohjelmisto on hyvä kokonaisuus ja rytminen seikkailu bluesin, rockin ja New Orleans-rytmien maailmaan. Kauan alalla ollut Henry kuuluu maamme eturivin muusikoihin ja joka kerta musiikki yllättää tuoreudellaan.

ENNAKKOLIPUT Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta.  Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.


Tapahtuma


Down Home Kivi: Henry Ojutkangas Trio
to 8.2.
21:45
Hintaluokka: 18/15 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

TapahtumapaikkaKulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

KOHOKOHTIA

Ilmoita tapahtuma tästä