DJ Serial Kitty

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  Tampereen Tullikamaria hallinnoi nyt Tampereen Kulttuurikamari Oy. Rakennuksen omistaa Tampereen kaupunki, joka luovutti tilan nykyiseen käyttöön vuonna 1988. Siitä lähtien Tullikamari on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille; monet maailmantähdet sekä kaikki suurimmat suomalaiset artistit ovat kokeneet tamperelaisen live-tunnelman legendaarisella Tullikamarilla. Tullikamari on yksi Suomen arvostetuimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy vuosittain lähes 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä ja artistia kaikista genreistä.

  Pakkahuoneen taustaa vuosilta 1988-2008 voit lukea historiikista.

  Tampereen Tullikamarin toiminta elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta on jatkunut jo yli 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus: Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä lähes neljännesmiljoona kävijää.


  Tapahtumat > Keikat


  DJ Serial Kitty
  la 6.8.
  23:00
  Hintaluokka:

  Tapahtumapaikka


  Tampereen Tullikamarin tapahtumat


  Vuodesta 1988 Tullikamari on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille Tullikamarin klubilla ja Pakkahuoneella ovat monet maailmantähdet sekä kaikki suurimmat suomalaiset artistit kokeneet tamperelaisen livetunnelman.

  Tullikamari on yksi Suomen arvostetuimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy vuosittain lähes 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä ja artistia kaikista genreistä. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä lähes neljännesmiljoona kävijää.

  Tampereen Tullikamarin toiminta elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta on jatkunut jo yli 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus.

  Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin keikat 2022

  Tampereen Tullikamarin tapahtumat KOHOKOHTIA

  su 21.8.15:00 The RoadTampereen Tullikamarin tapahtumat
  la 27.8.18:00 Rock & Wrestling RampageTampereen Tullikamarin tapahtumat
  pe 2.9.20:00 Stam1naTampereen Tullikamarin tapahtumat
  to 8.9.19:00 Michael Grant & The Assassins (USA), Bloody Heels (LVA), Temple BallsTampereen Tullikamarin tapahtumat