Danny -musikaali

  la 10.8.
  14:00
  Apianniemen kesäteatteri | Apianniemi, Valkeakoski, 37770 | iCal

  Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka ”Danny” Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa.

  Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiohittejä, kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä.

  Näytelmä kurkistaa myös laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan. Danny on musikaali nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Danny -musikaali
  la 10.8.
  14:00
  Hintaluokka: 31-39 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Apianniemen kesäteatteri

  Apianniemen kesäteatteri
  Apianniemi
  Valkeakoski
  37770

  Hotellit läheisyydessä


  Apianniemen rantamaisemassa Valkeakoskella sijaitseva katettu 850-paikkainen katsomo on tarjonnut yleisölle uusia kotimaisia musiikkipitoisia näytelmiä jo vuodesta 2010 alkaen. Apian kesäteatterin katettu näyttämö ja katsomo on erinomainen estradimainen tila, joka luo toimivat puitteet kesäteatteriesityksille. Alueella on myös uimaranta ja linnoituksenomainen lasten seikkailupuisto.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä