Club Harhan mystisemmät pikkujoulut: Manuel Luarte, Tommi Lahti, Heikki Varvikko, Johannes Malkamäki ja Jose Ahonen

la 2.12.
20:00
Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

Club Harha on ällistyttänyt, viihdyttänyt ja ihmetyttänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 ja on Suomen kaikkien aikojen pitkäaikaisin ja laadukkain taikuriklubi. Harhassa on esiintynyt taikureita ympäri maailmaa ja tietenkin kaikki Suomen taikamaailman huiput.

Vuoden viimeisessä Harhassa sukelletaan syvällä mielen taikuuden syövereihin, sillä Harhassa esiintyy mentalisteja läheltä ja kaukaa. Illan päätähti tulee kaukaa Chilestä asti. Manuel Luarte lumoaa yleisönsä mystisellä charmillaan ja huikeilla mielen illuusiollaan. Manuel on pitkään opiskellut mentalismin saloja ja voittanut mm. Santiago Magico -kilpailun taidoillaan. Esityksessä nähdään modernia ja kiehtovaa mentalismia, joka on valloittanut yleisöjä ympäri maailman. Manuelin esitys on englanniksi.

Mentalismia tarjoilee myös Ajatustenlukija Tommi Lahti. Tommin nimeä kantava esitys pyöri Rakastajat –teatterissa Porissa viime vuonna, ja sai erinomaiset arvostelut. Tommi ei ole räväkkä showmies, vaan salaperäinen yleisön tarkkailija. Tommin esitys on kuin suuri ihmiskoe, jossa Tommi vetää naruista ja saa yleisön toimimaan haluamallaan tavalla. Tommi Lahti laittaa mielesi blenderiin.

Mentalistien lisäksi Harhaan astuu myös komediataikuri Heikki Varvikko. Heikki huiputtaa ja hämää aistisi pyörryksiin taikuuden klassikoilla, etkä ikinä voi tietää mitä Heikki seuraavaksi hihastaan vetää. Heikki ei ainoastaan hämmennä ja häkellytä, vaan myös naurattaa läpi esityksen. Heikin esitys on hyvin komediapitoinen.

Illan isäntinä toimivat Johannes Malkamäki ja Jose Ahonen. Josen ja Johanneksen tyylikäs ja hulvaton taikuus ja mentalismi on toiminut Club Harhan peruspilarina klubin alusta asti.

Johannes Malkamäki erikoistuu stand up mentalismiin, jossa temppuihin punotaan mukaan aimo annos huumoria. Ihmeet tarjoillaan hauskan charmin saattelemana. Johannes on sulava psykologisen taikuuden herrasmies ja taikuus tuntuu tapahtuvan vaivattomasti, miltei itsestään.

Jose Ahonen on Suomen ainoita ammattimentalisteja ja kerännyt yli 30 miljoonaa katselua YouTubessa videoillaan. Jose kutkuttaa suggestioillaan ja ajatustenluvullaan ja ällistyttää paatuneimmankin skeptikon. Esitys on viihdyttävä ja leikkisä matka mielikuvituksen syövereihin.

Ovet aukeavat 19:00 ja showtime 20:00. Liput ovat 15e ja 12e Teerenpelin avaimenperällä. Lippuja saa ennakkoon Teerenpelistä ja nettikaupasta.


Tapahtuma


Club Harhan mystisemmät pikkujoulut: Manuel Luarte, Tommi Lahti, Heikki Varvikko, Johannes Malkamäki ja Jose Ahonen
la 2.12.
20:00
Hintaluokka: 15€/12€ Holvi.com
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Teerenpeli Tampere

Teerenpeli Tampere
Hämeenkatu 25
Tampere

Hotellit läheisyydessä


Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

Ravintolaesittely:
Teerenpeli Tampere

KOHOKOHTIA

pe 26.10.21:00 MyMyTeerenpeli Tampere
ma 29.10.19:00 Uusia Juttuja -stand up klubiTeerenpeli Tampere
la 3.11.19:00 Teerenpeli Stand Up -klubi: Rich Lyons, Heikki Vilja, Jussi SimolaTeerenpeli Tampere
ma 12.11.19:00 Uusia Juttuja -stand up klubiTeerenpeli Tampere
ma 26.11.19:00 Uusia Juttuja -stand up klubiTeerenpeli Tampere
ma 10.12.19:00 Uusia Juttuja -stand up klubiTeerenpeli Tampere
ma 24.12.19:00 Uusia Juttuja -stand up klubiTeerenpeli Tampere