Club For Five

  su 28.7.
  19:30
  Pyynikin kesäteatteri | Jalkasaarentie 3, Tampere | iCal

  Pyynikki-ilmiö tuo jälleen kotimaisen musiikin tähtiä Tampereen kesään. Sunnuntaina 28.7. Suomen parhaimmistoon kuuluva ja ympäri maailmaa konsertoinut a cappella -lauluyhtye Club For Five esiintyy Pyynikillä ensimmäistä kertaa.

  Energisistä esiintymisistään sekä eri musiikkityylien saumattomasta yhdistelykyvystään tunnettu yhtye esittää Pyynikillä parhaita suomalaisia lauluja, niitä rakkaimpia säveliä ja muita tuttuja kappaleita upein a cappella -sovituksin.

  Pyynikin maisemiin sijoittuva kesäkeikka saa varsinkin yhtyeen laulajan Tuukka Haapaniemen erittäin iloiselle ja odottavalle mielelle.

  – Voin käsi sydämellä sanoa, että odotamme keikkaa innolla. Pyynikin seutu on minulle tuttua ja tieto läheisestä Näkötornista munkkeineen saa tällaisen pullamiehen todella innostumaan, Tuukka kertoo.

  ‘Clubin’ musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan – Maija SariolaSusanna LukkarinenJouni KannistoJuha Viitala ja Tuukka Haapaniemi – esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on mestari yhdistelemään eri musiikin tyylilajeja ja näin ollen esimerkiksi tyylikäs jazz-harmonia muuntuu silmänräpäyksessä luontevasti nykypäivän pop-musiikiksi.

  Kuusi kultalevyä yhdeksästä studioalbumistaan pokannut yhtye myös tunnetusti rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. A cappella -tyylinen musisointi on omiaan herättämään lauluja henkiin aivan uudella tavalla.

  – Olemme saaneet palautetta, että jokin kappale ei ole miellyttänyt kuulijaa alkuperäisenä versiona mutta meidän esitystapamme riisuttua kappaleen vain ääniksi, se onkin herännyt eloon uudella tavalla, kuvailee Tuukka.

  Club For Five on ryhmä, joka rakastaa laulaa niin klassista kuin heviäkin saaden jokaisen esittämänsä laulun kuulostamaan luontevalta ja omaleimaiselta. Yhtye on tunnettu myös virtuoosimaisesta tavastaan improvisoida lauluja yleisön antamista aiheista tehden sen jopa yleisön päättämässä tyylilajissa.

  Pyynikin kesäteatterin lavalle nousevat tämän kesän aikana vielä myös Steve ’n’ Seagulls.


  Tapahtuma > Jazz


  Club For Five
  su 28.7.
  19:30
  Hintaluokka: 34,50
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Pyynikin kesäteatteri

  Pyynikin kesäteatteri
  Jalkasaarentie 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä