Club ALT: Ninni Forever Band

  pe 1.11.
  21:00
  O’Connell’s Irish Bar | Rautatienkatu 24, Tampere | iCal

  O’Connell’s-irlantilaispubin  Club ALT -illassa perjantaina 1.11. lavalle nousee Ninni Forever Band, jonka pysäyttävä musiikki herättää  samalla iskulla halun astua tanssilattialle.

  Musiikki on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

  Ninni Forever Band on soloona julkaissut kaksi studiolevyä: Lätäkössä (Svart, 2016) ja Ninni Forever Band (Äänetön, 2012).

  Nyt bändillä on kolme uutta jäsentä: Sini Mäenpää rummuissa, Joni Ekman kitarassa sekä Risto Ylihärsilä sähköpianossa ja junosssa. Ninni soittaa bassoa. Kvartetti aloitti kolmannen levynsä äänitykset Sastamalassa marraskuussa 2018. Tulevan levyn julkaisee Jukan Musiikki.


  Tapahtuma > Keikat


  Club ALT: Ninni Forever Band
  pe 1.11.
  21:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  O'Connell's Irish Bar

  O’Connell’s Irish Bar
  Rautatienkatu 24
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  O’Connell’s Irish Bar on välitön ja aito irlantilaispubi, josta löytyy laaja valikoima hana- ja pullo-oluita sekä väkevämpiäkin herkkuja. Keittiössä laaditaan niin perinteisiä irlantilaisia ruoka-annoksia kuin tyypillisempääkin pubipurtavaa tuhtiin ja kevyempään makuun.

  KOHOKOHTIA

  to 4.6.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 2.7.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 6.8.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 3.9.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 1.10.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 5.11.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar
  to 3.12.20:00 Improv Night: JadaJada ImprovO'Connell's Irish Bar