Café Barock: Q Consortia

  ti 19.3.
  20:15
  Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

  Maaliskuun konsertissa Kulttuuriravintola Kivenssä kuullaan maamme eturivin nokkahuiluyhtyettä Q Consortia. Siinä soittavat Sini Vahervuo, Riikka Holopainen, Anna Saunamäki, Milja Tiainen ja Reetta Varjonen-Ollus.

  Yhtyeen matkassa on 13 eri kokoista vaahterapuista nokkahuilua mukaan lukien ällistyttävä kaksimetrinen kontrabassonokkahuilu. Lisäksi esiintyjäkaartissa on mukana aimo annos tamperelaisia nokkahuiluharrastajia ja Tampereen Musiikkiakatemian sekä Pirkanmaan musiikkiopiston opiskelijoita.

  Konsertin ohjelma ulottuu renessanssista nykymusiikkiin. Konsertissa kuullaan mm. Anthony Holbornen (n.1545–1602) iki-ihania tansseja, Einojuhani Rautavaaran vuonna 1954 säveltämä sarja Pöytämusiikki Herttua Juhanalle op.4, sekä nokkahuilisti Kees Boeken 40 alttonokkahuilulle ja syntetisaattorille säveltämä A Little History of Mankind, joka pohjautuu Clemens non Papan ns. ympyräkaanoniin 1500-luvulta. Lisäksi kuulemme otteen Gustav Nyströmin Q Consortille säveltämästä sarjasta ”Sju ritualer”. Konsertti on osa kansainvälistä Vanhan musiikin päivän tapahtumatarjontaa.
  http://www.earlymusicday.eu

  Kulttuuriravintola Kiven Café Barock -iltamat kevätkaudella 2019 tarjoavat parhaita kotimaisia ja kiinnostavia ulkomaisia vanhan musiikin esityksiä

  Café Barock on erilainen tapa kuunnella klassista musiikkia. Se vie konserttitradition takaisin juurilleen yhteisen viihtymisen tavaksi, johon kuuluu myös syöminen, juominen ja jutustelu. Café Barock tarjoaa parhaita kotimaisia ja kiinnostavia ulkomaisia vanhan musiikin esityksiä epämuodollisessa konserttimiljöössä. Konsertit ovat juonnettuja ja yleisöystävällisiä.


  Tapahtuma


  Café Barock: Q Consortia
  ti 19.3.
  20:15
  Hintaluokka: 10/20
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka  Kulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

  KOHOKOHTIA

  ti 2.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 16.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 30.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 13.8.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  to 19.9.20:00 Häpeä! – Nolo komediaKulttuuriravintola Kivi
  la 21.9.20:00 Häpeä! – Nolo komediaKulttuuriravintola Kivi