Blue Skies Band

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 26.5. 20:00
  Huurupiilo | Nyyrikintie 4, Tampere | iCal

  Huurupiilo on pieni ja kotoisa korttelibaari Tampereella, jossa pääsee ajoitellen nauttimaan myös live-musiikista, dj-illoista ja muustakin taiteesta.

  Keikat alkavat 20-22 välillä. Saat tarkempaa tietoa Huurupiilon omilta sivuilta.


  Tapahtumat > Keikat


  Blue Skies Band
  pe 26.5.
  20:00
  Hintaluokka: Vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Huurupiilo Huurupiilo
  Nyyrikintie 4
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä

  Huurupiilon keikat ja tapahtumat

  Klassikkopubi Huurupiilo on yksi Tampereen mielenkiintoisimpia pikkupubeja kaupungin keskustan laitamilla Kalevassa. Kaleva onkin nykyisin aika mielenkiintoinen ravintolakaupunginosa ratikkalinjojen läheisyydessä.
  Huurupiilon perustaja Jyrki Paavola halusi tehdä baarista sellaisen paikan, jossa hän itse viihtyisi. Yhdessä Tampereen pienimmistä pubeista nähtiinkin huikeita klubi-iltoja ja jameja, joissa nähtiin kaupungin kovatasoisimpia soittajia.
  Myöhemmin legendaarinen musiikkikapakka oli jonkin aikaa hollantilaisen omistajan, Patrik Kramerin ja hänen perheen pyörittämä, mutta eräs kulkutauti teki pienen baarin pyörittämisestä täysin mahdotonta. Kramerit siirtyivät Campfreedom Finland -yrityksen vetäjiksi Ikaalisiin.
  Vuonna 2022 ohjat otti uusin isäntä Jarkko Virtanen eli tuttavallisemmin Jallu. Myös aikaisempi omistaja Patrick nähdään kuulemma tiskin takana aina silloin tällöin – yleensä aina maanantaisin, jolloin pubissa on usein hyvinkin kansainvälinen tunnelma.

  Jallu kertoi meille tutustuneensa Patrickiin Tampereen keskustan legendaarisessa Blues Bar Gobi Desert Canoe Clubilla, jonka tilalla toimii nykyisin Villit ja Viinit -baari.

  Meno näyttää taas virkistyneen ja musiikkiväki soittaa tunnelmallisessa pubissa mielellään.

  Erikoisempienkin oluen ystävät saavat Huurupiilossa maistiaisia. Huurupiilo on varmaankin ainoa tai ainakin harvoja ravintoloita Tampereella, josta saa Tampereen keskustan Cask Roomin omia oluita hanasta.

  Lue lisää pubin historiasta. Huurupiilo.fi

  Huurupiilo KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä