Best Tour Ever Part 1: Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel

  wheel keikat Tampereella
  ti 31.12.
  19:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel kiertävät Suomen klubeja joulun välipäivinä ja saapuvat Olympia-kortteliin uudenvuodenaattona tiistaina 31.1.2019.

  ”Tulossa on tuvan täydeltä valoa, lämpöä ja energiaa vuoden synkimpään aikaan. Tämä rundi on täydellinen tapa rikkoa joulurauha sekä karistaa ne kinkut mahalaukusta moshpitissä!”, lupailee Suomalaisen hard rockin kirkkain toivo Shiraz Lane.

  Arionin Lassi kiteyttää bändin kiireisen vuoden:
  ”Vuosi 2019 on ollut meille todella mahtava. Ollaan päästy tekeen massiivinen Euroopan kiertue Battle Beastin kanssa, huikeita festareita ja syksykin tuo vielä siistejä juttuja tullessaan. Nyt se tulee vielä huipentumaan tähän kiertueeseen, joten ei vois enempää enää toivoa!”

  ”Olemme tunteneet nää upeet jäbät Lostista ja Shirazista pitkään, ja sen takia tiedänkin jo nyt, et tulossa on paras kiertue koskaan, nelikkoa kun täydentää vielä mahtava livebändi Wheel. Best Tour Ever with the Best Guys Ever!!”


  Tapahtuma > Keikat


  Best Tour Ever Part 1: Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel
  ti 31.12.
  19:00
  Hintaluokka: 22
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  KOHOKOHTIA

  to 3.12.20:00 Vesterinen YhtyeineenOlympia-kortteli