Annukka + Vahtera

  pe 6.3.
  22:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Annukka ja Vahtera nähdään perjantaina 6.3. yhteiskeikalla Kulttuuritalo Telakalla Tampereella.

  Annukka on elektronista poppia esittävä laulaja-lauluntekijä Tampereelta. Annukka on viime vuosina julkaissut vahvoja singlejä, jotka ovat nousseet radioiden soittoon. Näitä ovat mm. Lainaa mua, Kun pimeää on, sekä uusin julkaisu Suljen mun silmät.

  Vahtera on helsinkiläinen laulaja, jonka musiikki on haikeaa, mutta lohdullista poppia. Vahtera laulaa aikuisen ihmisen maailmasta samaistuttavasti ja koskettavasti. Viimeisin single ”Kingston Wallin paita” on menestynyt hyvin Radio Iskelmän taajuudella.

  Soittoajat
  Vahtera: 22.00
  Annukka: 23.00


  Tapahtuma > Keikat


  Annukka + Vahtera
  pe 6.3.
  22:00
  Hintaluokka: 8
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä