Andrea Bocelli saapuu konsertoimaan Tampereen Uros Live -areenalle tammikuussa 2022

  Andrea Bocelli -konsertti Tampereella
  Andrea Bocelli -konsertti Tampereella Tammikuussa 2022.
  to 27.1. 19:00
  Uros Live -areena | Kansiareena, Tampere, 33100 | iCal

  Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva Andrea Bocelli saapuu konsertoimaan Tampereelle tammikuussa. Uransa aikana yli sata miljoonaa albumia myynyt Bocelli nousee Uros Live -areenan lavalle kuoron ja sinfoniaorkesterin kera torstaina 27. tammikuuta 2022.

  Andrea Bocellin harvinaisen sointuva ja kaunis ääni on hänen todellinen tavaramerkkinsä. Hänen laajaan ohjelmistoonsa kuuluu sekä klassisen musiikin mestariteoksia että viihdemusiikin ikivihreitä. Hän on noussut listojen kärkeen ympäri maailman sekä omien levytystensä että lukuisten duettojen kanssa maailman parhaimpien naislaulajien kera.
  Tampereen konsertissaan Bocelli esittää kauneimpia ooppera-aarioita ja ikivihreitä sekä musiikkia uudelta Believe-albumiltaan.

  Andrea Bocelli syntyi 22. syyskuuta 1958 Pisassa, Italiassa. 1990-luvun puolivälissä Bocelli nousi suuren yleisön tietoisuuteen ja sai levytyssopimuksen. Samoihin aikoihin hän ilahdutti oopperayleisöä Verdin Macbethissa ja pääsi esiintymään myös paaville. Tämän jälkeen tie menestykseen oli avoin.

  Andrea Bocelli on yksi kaikkien aikojen eniten albumeita myynyt sooloartisti koko maailmassa. Hän on päässyt saavutustensa ansiosta jopa Guinnessin ennätystenkirjaan pidettyään samanaikaisesti kolmea kärkisijaa Yhdysvaltain klassisen musiikin listalla. Hänen levytyksensä rikkovat yhä ennätyksiä ja hänen suosionsa oopperaesityksissä on jatkunut katkeamattomana.

  Bocelli on yhä ahkera konsertoija, ja hän myös julkaisee uutta materiaalia tiiviisti. Bocellin uusin albumi, Believe, julkaistiin viime vuoden lopulla. Nyt meillä suomalaisilla on ainutkertainen ilo saada tämä huikea artisti vuosien tauon jälkeen maahamme.

  Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä 31. toukokuuta alkaen kello 12.00: www.lippu.fi/an-evening-with-andrea-bocelli


  Tapahtuma > Festivaalit


  Andrea Bocelli saapuu konsertoimaan Tampereen Uros Live -areenalle tammikuussa 2022
  to 27.1.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Uros Live -areena

  Uros Live -areena
  Kansiareena
  Tampere
  33100

  Hotellit läheisyydessä


  Tampereen kansiareena [Uros Live -areena]

  KOHOKOHTIA

  ke 15.12.18:00 Uros Live -areenan avajaiset: Eppu Normaali, Tampere Filharmonian, Iiro RantalaUros Live -areena
  to 16.12.18:00 PopedaUros Live -areena
  ke 29.12.18:00 Nightwish Uros Live -areena
  to 27.1.19:00 Andrea Bocelli saapuu konsertoimaan Tampereen Uros Live -areenalle tammikuussa 2022Uros Live -areena