Ravitsemisliike Aistin ruokalistaa täydentää helmikuussa kuukauden nimikkomenu, joka sisältää tuttuja ja myös yllätyksellisiä makuja.
Talven jatkuessa Miäskeittäjät paistavat edelleen kaupungin parhaita perunalettuja kera mädin ja sokerisuolatun lohen. Kyseessä on talon oma versio blineistä. Pääruokana kotimaiseen kalaan viehtyneessä ravintolassa tarjoillaan Haukea Wallenberg.
Jälkiruoka on mieluisa yllätys monellakin tavalla, sillä siinä yhdistyvät salmiakki ja italialaisen bergamotin sitrusaromit. Yllätystä terävöittää se, että tiistaista torstaihin ravintola tarjoaa jälkiruoan veloituksetta kolmen ruokalajin aterian yhteydessä.
Perunalettuja,
sokerisuolattua lohta & mätiä
tai
päivän lihaviettelystä (Kysy lisää Fröökynältä)
12 €
kaikki lisukkeet 15 €
Haukea Wallenberg,
sardelli-voikastiketta & herne-perunapyreetä
25 €
Salmiakki-pannacotta,
kristallisoitua valkosuklaata & bergamotti-jäätelöä
8 €
Tapahtuma > Ravintolat
Aistin helmikuun menu [Sisältää tarjouksen!]
ti 23.2.Hintaluokka: Menu
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravitsemisliike Aisti
Hallituskatu 19
Tampere
Hotellit läheisyydessä