Deli 1909 & Wine Bar ja ravintolan mainio sisäpiha ovat jälleen kesäisenä tapahtumapaikkana, kun Tampereella juhlitaan Viinifiestaa. Tänä vuonna kesäviikonloppuihin ajoittuva karkelo on kasvanut kolmiosaiseksi ilmaistapahtumaksi, joista toinen on 12.-14.7. herkuteltava Siideri & Tapasfiesta.

Seuraavat fiestat: 12.-14.7. Siideri & Tapasfiesta ja 2.-4.8. Viini- & Juustofiesta.

Monipuolisten ruokaisien makujen ohella myös juomatarjonta on laadukasta. Tapahtumissa on mukana juomamaahantuojia ja hyvinkin pieniä toimijoita, kuten esimerkiksi pieniä suomalaisia siiderintuottajia.

– Suomessa on jo yllättävän paljon siiderituottajia, jotka valmistavat siideriä aidosta mehusta ilman esansseja tarkkojen sääntöjen mukaan, kuten esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa tai Englannissa. Keskitymme siiderihommassa niihin tuottajiin ja toisaalta ulkomailta tuotaviin mielenkiintoisiin juomiin, valioihin ja klassikoihin, Sami Lappalainen summaa.

Dj Juissi Laternan keittiön parvekkeella kesällä 2018.

Tapahtumapaikka on ainutlaatuinen, suojaisa ja viihtyisä keskustakorttelin sisäpiha Puutarhakadulla, legendaarisen Laternan takana. Viime kesänä fiesta valtasi koko sisäpihan ja osan vielä seuraavaakin pihaa. Myyntipisteet ja asiakaspaikat olivat pääosin ulkona, mutta sisätilatkin ovat käytössä. Sisäänpääsy on edelleen ilmainen. Viime vuonna tilaisuudessa oli myös ulkoilmassa soljuvaa livemusiikkia ja levynkääntäjäna nähtiin Dj Juissi.

Kaikki tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Tapahtuman aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin

Tapahtuma


Tampereeen Viinifiesta: Siideri & Tapasfiesta

 pe-su 12.-14.7.
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Deli 1909 & Wine Bar

Deli 1909 & Wine Bar
 Puutarhakatu 11
Tampere

 Hotellit läheisyydessä