Tampereen Komediateatteri on tehnyt päätöksen siirtää tuleva kesän näytelmä Korpelan kujanjuoksu kesään 2021.

Päätös oli raskas, mutta iso tuotanto vaatii tietyn esitysmäärän ja tänä kesänä se ei ole mahdollista, vaikka koronavirustilanne antaisi mahdollisuuden järjestää yleisötilaisuuksia loppukesällä. Koko näytelmän työryhmä on pahoillaan siirrosta, mutta pitää ratkaisua ainoana oikeana.

Korpelan kujanjuoksun ennakkomyyntitilanne oli erittäin hyvä. 40 prosenttia lipuista oli varattu tai myyty. Nyt tehdyt varaukset siirretään vuodella eteenpäin vastaavaan esitykseen. Lippujen hintoihin ei tule muutoksia.

– Lipunmyyntimme on yhteydessä kaikkiin Korpelan kujanjuoksun asiakkaisiin, kerrotaan teatterin tiedotteessa.

Jos virustilanne sallii, Tampereen Komediateatteri järjestää elo- ja syyskuulle ajatellut konsertit suunnitelman mukaisesti. Tämän lisäksi yleisölle tarjotaan loppukesällä yllätysohjelmaa muutaman esityksen verran, mutta tämä julkaistaan vasta, kun on varmaa, että tilaisuuksia saa ja voi järjestää. Kesän satunäytelmän Aladdin ja taikalamppu kohtalo on vielä auki. Aiemmin sen ensi-ilta siirtyi toukokuusta kesäkuulle. Näytelmän harjoitukset ovat koko ajan käynnissä, joten valmiutta esittämiseen pidetään jatkuvasti yllä.

 

Aiemmin julkaistu

PERUTTU | Tampereen Komediateatteri perui kaikki esityksensä

Kakkua kerrakseen! Komediateatterissa Tampereella
Kakkua kerrakseen! Komediateatterissa ei toistaiseksi naurata.

Täysille saleille myyty Tampereen Komediateatterin naurukomediauutuus ja kaikki muutkin esitykset on peruutettiin jo aiemmin ajalla 16.3.–12.4.2020.

Syynä on koronavirusepidemian ehkäiseminen. Myös Komediateatteri kertoo kantavansa vastuun asiakkaittensa ja henkilökuntansa terveydestä sekä leviävän viruksen pysäyttämiseksi.

Komediateatteri peruu esitykset, vaikka ne kaikki ovatkin yleisömäärältään pienempiä, kuin aluehallintoviranomaisen antamat määräykset, jotka kieltävät kaikki yli 500 henkilön yleisötilaisuudet kuukauden ajaksi.

– Pyydämme ymmärrystä esiintyjiä ja henkilökuntaamme kohtaan ja toivommekin mahdollisimman monen tukevan meitä siirtämällä varauksensa myöhempään ajankohtaan tai vaihtamalla maksetut liput lahjakorttiin, vetoaa teatterin toimitusjohtaja Teemu Ojala tiedotteessaan.