Tampereen Häämessut Tampere-talossaTampereen Häämessut järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma toteutetaan 9.–10.2.2019 uudessa paikassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla ja paikalla nähdään yli 60 näytteilleasettajaa.

Häämessut on paras paikka virittäytyä häätunnelmaan tärkeän päivän lähestyessä. Häämessut kokoaa nimittäin jälleen saman katon alle kaiken, mitä hääjuhlaansa suunnittelevien parien tulee tietää juhlasuunnittelusta ja kauden kuumimmista trendeistä. Luvassa on muotinäytöksiä, musiikkiesityksiä, myyntinäyttelyitä sekä ideoita ja yksityiskohtia pieniin sekä suuriin juhliin.

Maaseutuhäät Pirkanmaalla: Vaihmalan Hovin kartanomiljöö ja juhlasali antaa ensin juhlalliset puitteet hääjuhlien päivälliselle. Sen jälkeen juhlat jatkuvat rennon tyylikkäässä puutarhapaviljongissa kukkivan puutarhan ja omenapuiden siimeksessä. Kartano soveltuu mainiosti niin hääyön viettämiseen kuin vieraiden majoitukseenkin.

Mukana ovat tuttuun tapaan hääalan ammattilaiset, ja tapahtuma onkin erityisen hyvä tilaisuus tutustua kasvotusten pirkanmaalaisten juhlapaikkojen palveluihin ja henkilöihin niiden takana. Mukana ovat mm. Grand Hotel Tammer, Tiiliholvi, Vaihmalan Hovi, Winebridge, Tampereen Teatteri, Sokos Hotel Torni Tampere ja monia muita. Juhlapaikkojen lisäksi uutta häämessuilla on mm. monipuolisen palvelukonseptin Pepper Catering, laaturuoallaan mainetta niittänyt Los Pollos Catering sekä erikoisuutena 100% vegaaninen pitopalvelu Vegania Catering.

Grand Hotel Tammer

90-vuotiaan Grand Hotel Tammerin messuosastolla romantiikka kohtaa historian

– Häät ovat monelle se elämän tärkein päivä, joten haluamme tarjota sen järjestämiseen auttavan kätemme. Kun puitteet ovat kunnossa, voi juhlapari – ja varsinkin morsian – keskittyä olennaiseen: joka hetkestä nauttimiseen, tietää Grand Hotel Tammerin hotellinjohtaja Jaana Kariskoski.

Jotain uutta ja jotain vanhaa – sopivassa suhteessa! Eleganttien hääjuhlien järjestämiseen on tarjolla apua Grand Hotel Tammerin hääosastolla Tampereen häämessuilla.

90-vuotisjuhlavuottaan viettävän Tammerin monipuolisuus on Tampereen keskustassa vakuuttavaa. Tarjolla on apua hääjuhlien suunnitteluun, vieraiden majoittamiseen ja tietysti upeita mahdollisuuksia unohtumattoman hääyön viettämiseen. Kokeneet ammattilaiset antavat parhaat vinkkinsä ja osastolla voit tehdä varauksen omien juhliesi tapahtumapaikkaan.

Messujen kohokohtana Tähtihäät – Laura ja Aleksi saavat toisensa TähtiAreenalla lauantaina

Tampereen Häämessut haki syksyllä yhden pääyhteistyökumppaninsa Tampereen Viikon kanssa pariskuntaa, joka haluaisi viettää häänsä messuilla. Tähtihääpariksi ehdokkaiden joukosta valittiin Laura Kalola ja Aleksi Peltonen, jotka sanovat ”tahdon” Tampereen Häämessuilla lauantaina klo 15.

Mallitoimisto Promodel vastaa muotinäytöksestä, jossa esittäytyvät hää- ja juhlapuvut, korut sekä muut asusteet. Hääpukuliike Unelma ja Tredu toteuttavat yhteistyössä käytettyjen hääpukujen muotinäytöksen. Mukana on myös muotisuunnittelija Jukka Rintala. Uusimman häämuodin ohella lavalla nähdään Tredun toteuttama Käytetyt hääpuvut catwalkilla -näytös. Häät.fin tuottaman Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun finaalissa esitellään johtavien kansainvälisten morsiuspukumerkkien suosituimmat mekot, ja yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan Häät.fi-palvelussa helmikuun loppuun saakka. Häät-blogiyhteisöön kuuluvien hääbloggaajien valitsema suosikki julkistetaan Tampereen Häämessuilla jo sunnuntaina. Messut juontaa Marianne Harjula.

– Tampereen Häämessut on meidän tarjonnassamme uusi tapahtuma, mutta taustalla on pitkät perinteet. Innolla olemme heittäytyneet tähän häähumuun ja odotamme kovasti tulevaa viikonloppua. Tapahtuman uusi sijainti TähtiAreenalla on otettu myönteisesti vastaan yritysten keskuudessa. Avarampien tilojen myötä olemme saaneet kasvatettua messujen kokoa. Tulevat hääparit, juhlien suunnitteluun osallistuvat ja vieraat saavat messuilta vinkkejä, hyödyllistä tietoa sekä hyviä kontakteja tuotteita ja palveluja tarjoaviin yrityksiin. Toki toivomme, että yleisö saa tapahtumasta myös paljon hyvää fiilistä, jota hääjärjestelyissä aina tarvitaan, kertoo Tampereen Messujen tapahtumatoimiston Finland Eventsin tapahtumajohtaja Hannele Nuotio.

– Häät-lehdellä on ollut onni tehdä yhteistyötä upean tapahtuman, Tampereen Häämessujen kanssa heti ensimmäisestä vuodesta lähtien. Nyt me odotamme innolla, millaisen sykkeen ja häähumun uudistunut sekä samalla 25 vuotta täyttävä tapahtuma messuvieraille tänä vuonna tarjoaa. Luvassa on herkullinen kattaus ideoita, inspiraatiota ja osaavia palveluntarjoajia – kaikki saman katon alla TähtiAreenalla. Pääyhteistyökumppanina olemme mukana varmistamassa, että tieto tapahtuman laadukkaasta ohjelmatarjonnasta ja näytteilleasettajista tavoittaa mahdollisimman monet hääparit ennen ja jälkeen tapahtumaviikonlopun, kertoo Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Tämän hetken kuuminta häämuotia esitellään Mallitoimisto ProModelin toteuttamissa muotinäytöksissä ja messualueella. Mukana on myös muotisuunnittelija Jukka Rintala. Uusimman häämuodin ohella lavalla nähdään Tredun toteuttama Käytetyt hääpuvut catwalkilla -näytös. Häät.fin tuottaman Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun finaalissa esitellään johtavien kansainvälisten morsiuspukumerkkien suosituimmat mekot, ja yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan Häät.fi-palvelussa helmikuun loppuun saakka. Häät-blogiyhteisöön kuuluvien hääbloggaajien valitsema suosikki julkistetaan Tampereen Häämessuilla jo sunnuntaina.

Tapahtuma


Tampereen Häämessut

 la 9.2. – su 10.2.
 10:00 – 17:00
 Hintaluokka: 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


TähtiAreena

TähtiAreena
 Ilmailunkatu 20
Tampere

 Hotellit läheisyydessä