Tampere-talon konsertit tarjoavat jälleen herkkupaloja melodisen ja improvisoivan laatumusiikin ystäville. Kevään jazz- ja blueskattausta edustavat kansainväliset huippunimet Bobby RushSamba Touré ja The Filthy Six rymisevät bluesillaan suoraan sydämeen.

Kotimaan jazz- ja blueskentän kärkiniminä nähdään kevätkaudella Hectorin uusia tekstejä tulkitsevat Aili Ikonen & Jukka Perko AvaraIiro Rantalan ylistetty uutuusesitys Twelve MonthsEspoo Big Band & Marzi NymanJukka Eskola Soul TrioSointi Jazz Orchestra & Juhani AaltonenMilo & Moses sekä Micke Björklöf & Blue Strip. Rhythm and bluesin kuningastakin kuullaan, kun paikalle saapuu Las Vegasin kolme parasta Elvis-imitaattoria kokoava Viva Las Vegas – The 3 Elvis Show.

– Tarjoamme kävijöillemme maailman parasta bluesia, jazzia, funkia ja soulia. Voisi sanoa, että Tampere-talossa on keväällä groovit löysällä, vitsailee talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi.

Myös maailmanmusiikki soi Tampere-talossa

Tampere-talon kevätkaudella hurmaa myös argentiinalaisen tangon ääni Martin Alvarado. Maaliskuussa esiintyvät myös bluesartisti Samba Touré Malista ja Kasakkayhtye Varta.

KOHOKOHTIA TAMPERE-TALOSSA

 ke 27.3. 19:30
Bobby Rush
Grammy-voittaja ja blueslegenda Bobby Rush konsertoi Tampere-talossa keskiviikkona 27.3.2019. Louisianassa ja Arkansasissa...
Tampere Filharmonia, Kuvaaja: Jussi Virkkumaa
 pe 29.3. 19:00
Tampere Filharmonia: Eroica
Tampere Filharmonian klassikkokevättä maustavat elokuvamusiikki, teemakonsertit ja kiinnostavat vierailut. Kevätkaudelle on...
 la 30.3. 17:00
Varta – Maailmanmaineeseen noussut kasakkayhtye Ukrainasta
Tampere-talossa lauantaina alkuillasta esiintyvä kasakkayhtye Varta aloitti konserttiesiintymisensä viime vuonna ja...

KAIKKI