Tampereen kesän varmin merkki Tammerfest valtaa kaupungin jälleen heinäkuun puolivälin jälkeen 18.-20.7.2019 Monipuolinen ohjelmatarjonta levittäytyy jälleen ympäri kaupunkia, puistoihin ja klubeille. Lipunmyynti 25. juhlavuoden Tammerfesteille on jo alkanut Tiketissä. Tämän vuoden ulkomainen vahvistus on ruotsalainen The Cardigans, joka juhlistaa 20 vuotta sitten julkaistua menestysalbumiaan Gran Turismo.

LAUANTAINA 20.7.2019
12.45 Robin Packalen
13.45 Vesta
15.00 Anna Puu
16.30 Tuure Kilpeläinen
18.00 Vesala
19.30 J. Karjalainen
21.00 Lauri Tähkä
22.45 Popeda

Viime kesän taukoa pitänyt ja uutta musiikkia tehnyt Vesala palaa festarilavoille ja juhlii Tammerfestin 25-vuotista taivalta Ratinaniemen festivaalipuistossa. Tapahtuma ei voisi myöskään juhlia synttäreitään ilman viime kesänä Ratinan stadionin täyttänyttä Popedaa. Juhlavuodessa ovat mukana myös Kaija KooJ. Karjalainen sekä Apulanta. Avauspäivää, Tammerfest Extraa keskiviikkona 17.7. täydentää Robin Packalen, joka vaihtoi laulukielensä englantiin ja tähtää kansainväliselle uralle. Robinin kanssa Ratinanniemessä nähdään niin ikään vientitähti Alma, Haloo Helsinki! -yhtyeen Leon ja Jeren tuore kokoonpano Stereo ja Cheekin suojatti Lukas Leon.

Klubiohjelmaa

Kaupunkifestivaalina Tammerfestiin kuuluu olennaisena osana myös runsas klubiohjelmisto. Klubeja on tänä vuonna mukana toistakymmentä ja niissä nähdään laaja joukko viihteen tekijöitä, artisteja ja koomikoita. Virallisella jatkoklubilla Viihdemaailma Ilonassa esiintyvät Waldo’s People, Pandora (SWE) ja Joku Paikallinen Bändi. Bar & Night Ilveksessä puolestaan esiintyy kotikaupungin rääväsuu Petri Nygård, suomipoptulkitsija Arttu Wiskari ja poptähti Jannika B. Pakkahuoneen ja Klubin monipuolisessa ohjelmistossa festataan muun muassa Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeen, Eläkeläisten ja Kalevauva.fi:n sekä lukuisten hardrock-, punk- ja metalliyhtyeiden kuten Stam1nan, Huoran, Beast In Blackin ja Viikatteen kanssa.

Yo-talolla viihdyttävät vaihtuvat stand up -koomikot sekä Laikunlavalla tarjolla on niin tanssia kuin musiikkia. Laikunlavan ohjelmisto idyllisessä Kirjastotalonpuistossa on maksutonta.

Yhteensä Tammerfest levittäytyy yli 20 tamperelaiseen klubiin, ravintolaan ja yökerhoon tuoden toistasataa ohjelmaa ja keikkaa tarjolle.

 

Tammerfest teki viime kesänä pääareenallaan kaikkien aikojen yleisöennätyksen – Ratinanniemessä juhli 29 500 festivaalivierasta

Tampereen Ratinanniemessä, Keskustorilla ja klubeilla vietetty 24. Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen. Ratinanniemessä vieraili kolmena päivänä torstaista lauantaihin yhteensä 29 500 festivaalivierasta. Ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa olivat kaksi päivää, perjantai ja lauantai, jo ennakkoon loppuunmyytyjä. Kaikkiaan Tammerfestissä juhli yleisöä 80 000.

– Yleisömäärä ylitti kaikki odotuksemme. Olemme todella otettuja, että kotimainen musiikki ja hyvin tuotetut tapahtumat kiinnostavat yleisöä, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Isomäki pitää Tammerfestin suosion kasvun tekijöinä tapahtuman hyvää saavutettavuutta, ohjelman monipuolisuutta sekä tunnettua ja luotettua brändiä.

Katso ohjelma-aikataulut: www.tammerfest.fi

 

Tapahtuma


Tammerfest 2019

 to 18.7. – la 20.7.

 Hintaluokka: Useita lipunhintoja  Tiketti.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Ratinanniemen festivaalipuisto

Ratinanniemen festivaalipuisto
 Ratina
Tampere

 Hotellit läheisyydessä