Taiteileva keittiökonkari otti Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolan keittiön ohjat
Lounas- ja tilausravintola Tampereen Suomalaisen Klubin keittiö on siirtynyt taidetta tekevän keittiömestarin käsiin. Keittiökonkari Petri Niemelä uskoo itse tehdyn ruoan nimeen korostaen perinteisen ruoanvalmistuksen merkitystä. Kun nuorukaisena Ruotsissa taidekoulua käynyt Niemelä palasi Suomeen, hän totesi, ettei taiteella silloin voinut itseään elättää. Miettiessään itselleen ammattia jossa viihtyisi, ponnahti kokin työ mieleen uittolaivan keittäjänä ja myöhemmin koulun … Jatka artikkelin Taiteileva keittiökonkari otti Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolan keittiön ohjat lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen