Suomalainen Klubi, samppanja
Moni nauttii brunssilla lasillisen kuohuvaa tai kuplivaa. Christina Suominen on valinnut samppanjaksi Bollingerin laadukkaita tuotteita.

BRUNSSI JOULUTAUOLLA
Päivitys 7.12.2019

Suomalaisen Klubin lauantain shoppailubrunssi on rento tapa nauttia viikonlopusta. Pitkälle iltapäivään tarjolla olevat noutopöytä- sekä listaherkut sopivat suloisen laiskaan lauantain aloitukseen tai teatteriesityksen alle.

Omatekoiset hillot ovat huikeita osuvine makuyhdistelmineen.– Brunssi on alkanut vetää hyvin, ja pöytävarauksia on jo ollut mukavasti. Tunnelma on rento ja suurin osa asiakkaista ottaa mielellään lasillisen kylmää kuohuvaa aterioinnin aluksi tai viiniä ruoan kanssa, Teija Vainiola kertoo.

Lauantaibrunssi on tervetullut lisä kaupungin brunssitarjontaan. Lauantaina on mukavaista ja hyvin leppoisaa juhlistaa viikonlopun alkua valmiiseen herkkupöytään astumalla. Vaihtuvatarjontaisessa pöydässä on yleensä mm. Ahlmanin lähijogurttia sekä lähijuustoja, itse tehtyjä hilloja, erilaisia salaatteja, lihaa ja kalaa, lämpimiä piirakoita. Jälkiruoaksi on mm. smoothieita, kakkuja, vanukasta, pannukakkua, juustoja ja hedelmiä
Suomalainen Klubi
– Viime aikoina meillä on käynyt paljon myös lapsiperheitä, jotka tuntuvat pitävän kovasti etenkin jälkiruokapöydän herkuista, Teija paljastaa.

Suomalainen KlubiNoutopöytänautintojen lisäksi brunssiaan voi halutessaan täydentää kohtuuhintaisin lisäannoksin. Listalta voi tilata esimerkiksi uppomunat, pekonia tai bratwurstia. Jälkruoaksi ehkä crème brûlée tai vohveleita.

– Meillä on myös elävää musiikkia. Artistit vaihtelevat ja ovat usein yllätyksiä. On ollut akustista kitaramusiikkia, flyygelin soittoa sekä lauluakin. Musisointia on brunssin aikana parin, kolmen setin verran.

Brunssibuffet on joka lauantai klo 10.30-15 ja maksaa 25€ sisältäen alkoholittomat juomat.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Esimerkki brunssin sisällöstä

Klubin Brunssi: 10.30–14.30 25€
pöydässä mm:
Mysliä
Talon itsetehtyjä hilloja
Ahlmanin Jogurttia
Hedelmäsalaatti
Vaniljakiisseli
Puolukkarahka
Suklaamousse
Vihersalaattia
Tomaatti-salaattia
Pikkelöityjä kasviksia
Perunasalaattia
Marinoituja suppilovahveroita
Kananmunia
Sokeri- suolattua lohta
Graavi- ja kylmäsavulohta
Smetanasilliä
Hauki-rapumureke
Maalaispalvia
Maalaispate & punasipulihilloke
Paahtopaistia
Sieni-kasvispiiras
Kasvismunakas
Kasvisgratiini
Kyyttömakkarat
Talon leipävalikoima & Voita
Lähijuustoja & hedelmiä
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Pullavanukas
Mustikkapiiras
Kookos-sitruunapannacotta
Valkosuklaa-, mustikka- ja puolukkakaurakeksit