su 24.1. / klo  15:00 /  Ravintola Kajo | Rautatienkatu 12, Tampere | iCal

Sunnuntaina 24.1. laitetaan Kajossa pöytä kaskislaisittain koreaksi, sillä vierailevaksi kokkitähdeksi saadaan Erik Mansikka maineikkaasta ravintola Kaskiksesta.

Sunday Carnival – Vaihtuvia vieraita, ruokaa, juomaa, rentoa meininkiä ja runsaasti asennetta

Viime vuonna startannut Sunday Carnival -tapahtumasarja jatkuu 4 maun menun kanssa Kajossa, mutta myös Villien ja Viinien ovet avautuvat poikkeuksellisesti sunnuntaiksi. Ruokakarnevaali jatkuu vaihtuviin vieraisiin pohjautuvalla teemalla, mikä tuo aina jotain uutta niin asiakkaiden laseihin ja lautasille kuin osaltaan myös ravintolan tiimin tekemiseen. Uutta omaan tekemiseensä ammentavat varmasti myös vierailevat tähdet.

– Meistä on aivan älyttömän siistiä päästä toivottamaan vieraita Kajoon ja Villiin nyt sunnuntaina! Sunday Carnivalien idea on myös meille uusien asioiden testailu, leikkisyys ja hauskanpito. Halutaan muistuttaa ihmisiä, että aina voi ideoida, keksiä uutta ja pitää hauskaa vaikka kuinka välillä tuntuu tympeältä. Rento meininki sekä hyvä ruoka ja juoma ovat niitä juttuja miksi tätä hommaa tehdään, kertoo Marko Simunaniemi Kajosta. Kajon puolella pöytävaraukset on hänen mukaansa myyty loppuun.

Sunnuntaina ruokataikojaan Kajoon tekemään tulee Erik ”Master of the Kalaympyrä” Mansikka Turun Kaskiksesta.

Mansikka nousi julkisuuteen voitettuaan Hell’s Kitchen -kokkikisan vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin myös Vuoden kokiksi. Vuoden turkulaiseksi 2014 valittu Erik Mansikka on erityisesti kylmän keittiön kalaympyräinen velho. Suomen Gastronomien Seura myönsi Mansikan ravintola Kaskikselle Vuoden ravintola 2018 -tittelin.

Pöytäsi ruokakarnevaaleihin voit varata osoitteesta: https://www.kajoravintola.fi/#varaukset

Lue lisää viime vuoden tapahtumasta

 

Tapahtuma > Ravintolat


Sunday Carnival: Keittiömestarivierailulla Erik Mansikka

 su 24.1.
 15:00
 Hintaluokka: 40 

Tapahtumapaikka


Ravintola Kajo

Ravintola Kajo
 Rautatienkatu 12
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kuvassa Ravintola Kajo. Kuvaaja Laura Vanzo, Visit Tampere