stig

Stig – tuo viiksistään ja leikkisästä kantrivivahteisesta hiphop- ja R&B-musiikistaan tunnettu herra esiintyy Amarillossa perjantaina 25.10.

Aiemmin Stig Dogg -nimellä keikkaillut artisti otti käyttöön nykyisen taiteilijanimensä ja vaihtoi tyyliään akustisemmaksi osallistuessaan vuoden 2011 Uuden Musiikin Kilpailuun, jossa eteni kolmen parhaan joukkoon.

Suuren yleisön tietoisuuteen Stig on noussut mm. kappaleillaan Puumaa mä metsästän, Ryyppy ja Viheltelen. Stig on tunnettu myös Yön Polte -yhtyeestä, jonka menestyneimmät biisit Tyttö sinä olet meritähti ja Rakkauden ratapiha ovat kirineet sekä Suomen virallisen singlelistan että Spotifyn soitetuimpien kappaleiden huipulle. Stigvieraili myös loppuvuodesta 2012 Meiju Suvaksen kanssa Teflon Brothersin Seksikkäin jäbä -kappaleella.

Vapaa pääsy.
K-20

Amarillon kotisivut: www.amarillo.fi

 

Sokos Original Hotel Ilves

19-kerroksinen Sokos Hotel Ilves on Tampereen maamerkki. Sokos Hotel Ilves sijaitsee Tammerkosken rannalla aivan ydinkeskustassa. Hotellin modernit huoneet tarjoavat ylellistä mukavuutta. Hotellissa on kuusi tunnelmaltaan erilaista, savutonta ravintolaa: Amarillo, Fransmanni, Masuuni, BallRoom, Pub Ukko Nooa ja Ilves Bar & Night. Hotellin kokoustilat palvelevat jopa 300 asiakasta.