Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön Sami Mäyrästä. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan ravintolaan saapui hyväntuulinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tuo rentoutta klassikkoravintolan saliin.
Kun ravintoloitsija Jaakko Sinivuori soitti Mäyrälle ja kysyi, josko hän olisi kiinnostunut työpaikasta Tiiliholvin ravintolapäällikkönä, tuumasi mies, että tämä kortti on ehdottomasti käännettävä. Tiiliholvi oli Mäyrälle mittavaa mainettaan lukuun ottamatta oikeastaan melko tuore tuttavuus.
– Olin käynyt Tiiliholvissa asiakkaana vain kerran aikaisemmin. Tiesin kuitenkin, että täällä on todella hyvä henkilökunta niin keittiössä kuin salissakin. Asiaa pohdittuani ajattelin, että minun asiakaspalveluosaamisellani saadaan varmasti täydennettyä hyvää pakettia vielä vähän paremmaksi ja tuotua siihen rentoutta lisää, Mäyrä kertoo.
Klassikkoravintolaa tavallaan vielä vähän ulkopuolelta tutkaileva Mäyrä tuli Tiiliholvin linjakkaaseen tunnelmaan astetta rennommista ravintoloista. Viimemmäksi hän toimi bistromaisen August von Trappen hovimestarina, sitä ennen espanjalaisen Bodega Saludin salitaiturina.
– Tässä yhdistetään nyt uudet silmät ja vanha historia. Tyylikkyyttä en Tiiliholvista halua viedä, mutta haluan tuoda tänne osaltani sellaista rentoa hyvää fiilistä ja ehkä uudistaa vuosien kuluessa syntyneitä mielikuvia Tiiliholvista ihmisten mielissä.
Monilla ihmisillä on vieläkin mielessään ajatus Tiiliholvista kalliina tai äärimmäisen fiininä ravintolana.
– Eihän tänne ei tarvitse tulla kovat kaulassa syömään monta ruokalajia, vaan voi pistäytyä sisään farkuissa ja syödä vaikka kunnon pihvin. À la carte -annosten hinnat ovat täällä samat kuin muuallakin. Ja aina voi tulla lasillisellekin. Meillä on ihan valtavan hienoja kellariviinejä, mutta toisaalta lasillisen tai pullollisen laatuviiniä saa ihan edullisestikin, Mäyrä valottaa.
Mainiosta työtiimistä Mäyrä on erityisen innoissaan. Moni Tiiliholvin taitureista onkin Mäyrälle tuttu jo ennestään eri ravintoloista, joten tiimin jäsenten vahvuudet ovat ravintolapäälliköllä hyvin hanskassa ravintolaa aina vain korkeampiin kulinaarisiin ulottuvuuksiin luotsatessa.
– Kortit ovat erinomaiset alkaa tehdä täyttä kättä tähän kylään!
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
[vc_btn title=”ILLALLINEN TIILIHOLVISSA – LAHJAKORTTI 50€” style=”modern” shape=”square” color=”warning” size=”lg” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.elamyslahjat.fi%2Ftt%2F%3Ftt%3D10480_12_181634_%26r%3D%252Flahjat%252Fillallinen-ravintola-tiiliholvi||target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]