SALAISUUKSIEN ILTA Tampereen Teatterissa
Kuvassa vasemmalta: Eeva Hakulinen, Esa Latva-Äijö, Elisa Piispanen, Marika Heiskanen, Jarkko Tiainen, Tuukka Huttunen. Kuva: Mika Hiltunen

Syyskauden Tampereen Teatterissa avasi Salaisuuksien ilta, joka nähdään syyskaudella 2021 Frenckell-näyttämöllä.

Näytelmä perustuu italialaisen Paolo Genovesen menestyselokuvaan Perfetti sconosciuti. Näytelmän on elokuvasta dramatisoinut Juha Siltanen.

Kuvassa: Eeva Hakulinen, Marika Heiskanen, Elisa Piispanen, Ville Mikkonen, Tuukka Huttunen, Jarkko Tiainen
Kuva: Maria Atosuo

– Salaisuuksien ilta tehdään yhteistyössä Teatteri Siperian kanssa, ja esitys toteutetaan työryhmän yhdessä ohjaamana. Prosessiluonteisen, näyttelijälähtöisen valmistustavan tavoitteena on tekijöidensä näköinen, ilmava ja nopeatempoinen draama, kertoo Mikko Kanninen.

Näytelmän tapahtumat käynnistyvät, kun Eva ja Rocco kutsuvat pitkäaikaiset ystävänsä illanviettoon. Rutiinien särkemiseksi aloitetaan vaarallinen seuraleikki: kaikki lupaavat olla toisilleen täydellisen avoimia. Puhelimet laitetaan pöydälle, ja saapuvat viestit ja puhelut ovat jokaisen luettavissa ja kuunneltavissa. Illan kuluessa suhteet joutuvat koetukselle, kun puhelimet paljastavat armottomasti omistajiensa kätketyimmät salaisuudet.

Rooleissa nähdään ja ohjauksesta vastaavat Esa Latva-Äijö, Elisa Piispanen, Anna-Elisa Hannula, Tuukka Huttunen, Marika Heiskanen, Ville Mikkonen, Eeva Hakulinen ja Jarkko Tiainen. Työryhmässä ohjauksen assistenttina toimii Tampereen Teatterin näyttelijä Antti Tiensuu. Lavastussuunnittelusta vastaa Mikko Saastamoinen, pukusuunnittelusta Mari Pajula, valosuunnittelusta Mika Hiltunen ja äänisuunnittelusta Jouni Koskinen.

 

Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


Salaisuuksien ilta – Italialainen menestyselokuva näyttämöllä

 Hintaluokka: Peruslippu:39 € 
 Tapahtuma verkossa

Tampereen Teatterin 2021 syysohjelmistossa kolme ensi-iltaa

Tapahtumapaikka


Tampereen Teatteri, Frenckell-näyttämö

Tampereen Teatteri, Frenckell-näyttämö
 Frenckellinaukio 2
Tampere

 Hotellit läheisyydessä