Tampereella Gastropubit kampanjoivat suomalaisuuden ja muinaisoluiden puolesta. Sahdilla menee hyvin, kiinnostus ja myynti kasvaa sekä saatavuus paranee. Sahtiviikkoja vietetään to 22.3 alkaen 15.4. asti Kievari Kaksissa Kasvoissa, Gastropub Tuulensuussa, Bookers Barissa, Gastropub Kalevassa ja The Bullissa. Sahdin saatavuus tulee kasvamaan aikaisemmasta jatkossakin.

– Haluamme olla etulinjassa tämänkin juomakulttuurin muutoksessa sekä eteenpäinviennissä. Lisäämme uusia sahteja valikoimiimme sitä mukaa kun niitä meille tarjotaan, kertoo ravintoloitsija Sami Lappalainen.

Hämeenkadulla Bookers Barissa, Kievari Kaksissa Kasvoissa Kauppakadulla ja Gastropub Tuulensuussa Puutarhakadulla tarjolla Suodenniemen Finlandia Sahti 8% sekä 10% Strong versiot ja Isojoen Suupohjan panimon Vaalea Ruissahti sekä Marjasahti.

Luvassa vielä enemmän sahtia, siihen sopivaa ruokaa sekä sahtitasting Kievari Kaksissa Kasvoissa la 24.3.2018.  Oluella on ollut oma paikkansa suomalaisten sydämissä jo Kalevalan syntymisen aikoina. Sahtitastingissa nähdään sahtimestari Jouko Ylijoki raumalaiselta  Olu Bryki Raum -sahtipanimolta, joka maistattaa sahteja 15€:n hintaan.

Kievari Kahdet Kasvot -sahtitasting la 24.3. klo 16 alkaen. Hinta 15€. Sitovat ilmoittautumiset kahdetkasvot(at)gastropub.net.