tiiliholvi sadankynttilanilta pari kohokohdat

Tiiliholvin suosittu 100 kynttilän ilta järjestetään tänä syksynä perjantaina ja lauantaina 25.-26.10. Sadat kynttilät valaisevat ravintolan upean punatiiliholvisen salin ja koko pimeän syksyn.

– Illan aikana ravintolasalista sammutetaan sähkövalot ja tila valaistaan sadoin kynttilöin. Edellisinä vuosina kynttilöitä on ollut pitkin salia yli 300 kappaletta. Tunnelma on todella ainutlaatuinen ja illat niin suosittuja sekä odotettuja, että ne varataan täyteen jokaista paikkaa myöten, ravintolapäällikkö Sami Mäyrä kertoo.

Ravintolatapahtumasta onkin viime aikoina kasvanut niin suosittu, että kaikki halukkaat eivät ole edes mahtuneet sisään. Pöytävaraus kannattaa tehdä, mikäli mukaan kynttiläillalliselle mielii.

Neljän ruokalajin 100 kynttilää -menu hemmottelee tunnelmoijia mm. sorsanrinnalla ja tryffelirisotolla. Illan aikana yllätysmenu ei ole voimassa, mutta à la carte on tarjolla normaalisti.

100 KYNTTILÄÄ 25.-26.10

Sorsanrintaa Ja Tyrniä

Tryffelirisotto

Peuraa Ja Karhunvadelmaa

Lakkaa Ja Kuusenkerkkää

Menu 58€

Tapahtuma


100 kynttilän illat Tiiliholvissa

 pe 25.10. | la 26.10.

 Hintaluokka: Menu 58€
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka

 

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

PÖYTÄVARAUS ILLALLISLAHJAKORTTI

Ravintolaesittely: Ravintola Tiiliholvi

tiiliholvi sadankynttilanilta pietari parkkonen kohokohdat
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa pikkujouluissa

Viisikymmenvuotias Ravintola Tiiliholvi on loistava juhlapaikka, jossa hauskanpitoon suorastaan kehotetaan. Pikkujoulukaudella ravintolajuhlintaan saa kuulua remakkakin ilonpito. Kellariravintolasta löytyy neljä kabinettia, joiden punatiilistä ladotut massiiviset seinät...

Tiiliholvi on liekeissä! – Liekitysviikot 12.10.2019 asti

Ravintola Tiiliholvissa liekit tanssivat kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot loimuavat erikoismenun myötä. Menun annokset hehkuvat tavalla jos toisellakin. Lisäksi liekehdintä vielä tapahtuu monen annoksen kohdalla...

Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä

Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta tunnustetaan myös villisorsan ja kirsikan...