tiiliholvi sadankynttilanilta pari kohokohdat

Suursuositut Sadan kynttilän illat saapuvat jälleen lumoamaan tulehen tuijottelijat. Sähkövaloja ei illan aikana sytytetä, ja lukemattomien liekkien loisteessa hehkuva punatiilinen ravintolasali antaakin nautiskelijoilleen tilaisuuden kokea Tiiliholvi tunnelmallisimmillaan. Elämyksiä tarjoaa myös yllätyksellisistäkin raaka-aineista loihdittu ruoka.

 

100 KYNTTILÄÄ -MENU

Karitsaconsomme

Lohipastramia ja tilliä

Peuraa, puolukkaa ja kuusenkerkkää tai Kuhaa, inkivääriä ja porkkanaa

Sitruunapavlova

 

Neljän ruokalajin menu á 58€
Menulle suunnitellut juomat á 40€

Lifestyle Media Oy

tiiliholvi sadankynttilanilta pietari parkkonen kohokohdat
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä

Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta tunnustetaan myös villisorsan ja kirsikan...

LAHJAVINKKI: Tiiliholvi ja Elämyslahjat taituroivat pimeässä nautittavan illallisen tilauksesta

Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola alkaa järjestää pimeitä illallisia yhteyistyössä ElämysLahjojen kanssa. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla.

Tiiliholvin kevätlista tulvii parsaa niin luomukyytön kuin järvikalankin kanssa

Tiiliholvin tuoreen kevätlistan annoksissa on vahva raikkaan parsainen vire. Talviset komponentit on riisuttu pois ja nostettu vehreää tuoretta tilalle. Likimain kaikista annoksista löytyykin joko...