Pääsiäinen on tipusten aikaa! Niin myös Los Pollos -kanaravintolassa, jossa järjestetään 25.3. pitkäperjantaina kunnon Pääsiäispileet klo 17-23.
Erikoisillan tarjoilut koostuvat luonnollisesti avotulella grillatusta Naapurin Maalaiskananpojasta, piri-piri koipinuijatapaksista sekä suureen suosioon nousseista patatas bravas -perunoista. Lisäksi on mm. chili-jättirapuja, tuore-chorizoa ibericopossusta, oliiveja, käsin leikattuja ranskalaisia, salaattia jne. Ravintolassa on anniskeluoikeudet, joten herkkujensa kyytipojaksi passaa nauttia vaikkapa olutta tahi viiniäkin.
Menun hinta on 27,90e per nokka.
Ilmoittautumisaikaa on ke 23.3. klo 20 asti. Tämän jälkeen voi tiedustella peruutuspaikkoja. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa.
Ilmoittautumiset toni@pollos.fi. Ilmoitathan varauksessa puhelinnumerosi.
Los Pollos sijaitsee Koskikeskuksen alikulkutunnelissa. Pääovista sisään, liukuportaat alas ja vasemmalle – ja siellä siivekkäät tirisevät!
Lue myös: Uutuusravintola Los Pollos grillaa kananpoikaa espanjalaisittain
ja Los Pollos on avattu – vartaassa pyörii mehevä kana katraineen
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy