Pikkubistro Kattila on hyvään palveluun panostava lounas- ja illallisravintola aivan Keskustorin kulmilla.
Ravintola Saivo Kitchen & Bar tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja konstailematonta lappilaista tunnelmaa.
Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.
Pikkubistro Kattila on hyvään palveluun panostava lounas- ja illallisravintola aivan Keskustorin kulmilla.
Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.
Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.
Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.
Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.
Tyylikästä mutta mutkatonta laaturaaka-aineista laadittua ruokaa lupaava LiV toimii Laukontorin laidalla. Myös ravintolan juomapuoli on ammattitaidolla operoitu, sillä yksi ravintoloitsijoista on mm. maineikkaan Tiiliholvin hovimestarina pitkään toiminut Mika Lintula.
Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.
Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.
Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.
Finlaysonin Palatsin palveluihin kuuluu huolella valmistettu kolmen ruokalajin liikelounas, sesonkeja myötäilevä a la carte -lista. Historiallinen ja kaunis puistoravintola keskellä kaupunkia.
Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.
Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoaa niin ravintola- kuin majoituspalveluitakin, day spa -hoitoja sekä erilaisia tapahtumia palvellen niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin.
Laukon kartanon ravintola Juhlatalli tarjoaa kesäkaudella, syksyllä ja joulun alla juhlavia lounaita ja illallisia. Ravintola on tilauksesta avoinna myös ryhmille ja yrityksille. Peuraruoat ovat Laukon kartanon erikoisuus – ja ovathan ne saaneet nimensäkin kartanon mukaan.