Ravintola Filppa

Ravintola Filppa on Sokoksen 4. kerroksen ravintolamaailman aasialaishelmi, joka ammentaa makunsa Filippiineiltä, mutta hyödyntää samalla paikallisia tuotteita. Ruoka on mausteista ja makurikasta, mutta ei kuitenkaan tulista, kuten monissa muissa Aasian maissa.

Sokos Tavaratalo Tampere, Hämeenkatu 21, Tampere

AVOINNA

ma-pe-09-20, la 09-18, su 11-17
LOUNAS
ma-pe 11-14.30

Ruokailu Filpassa onnistuu niin pikkunälkämielellä piipahtaen kuin pitkänkin kaavan kautta ruokaillen. Myös annosten jakaminen social dining -tyyliin onnistuu.

Filppaan voi suunnata niin perheen, ystävien kuin yritysporukankin kesken syömään joko tilavan salin puolelle tai suojaisaan kabinettiin.

Sokos 4 -ravintolamaailman samoissa salitiloissa asiakkaita palvelevat Filppa, Salad sekä kahvila Kaffe. Ravintolatila on siis kaikille yhteinen, joten kukin voi vaikkapa saman seurueen kesken nauttia mieleisiään syötäviä.

Lue lisää: Uusi ravintola Filppa yhdistää filippiiniläisen makumaiseman paikallisiin raaka-aineisiin

RAVINTOLA FILPPA ARTIKKELEISSA

Uusi ravintola Filppa yhdistää filippiiniläisen makumaiseman paikallisiin raaka-aineisiin

Tampereen Sokoksen kokonaisuudistuksen myötä myös ravintolakatras on uudeksi luotu tamperelaisten toiveita kuunnellen ja klassikoitakin mukana kuljettaen. Siinä missä esimerkiksi Filppa vie ruokailijansa Filippiineille asti,...
Filppa kabinetti Tampere

Filpan kabinetti pikkuseurueille

Tampereen Sokoksella, aivan kaupungin keskustassa on yllättäen kabinetti, joka soveltuu hyvin niin lounastapaamisille kuin koko päivän kokoukseenkin. Ravintola Filpan ja tavaratalon aukiolojen puitteissa palvelee...

RAVINTOLA FILPPA TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä