Bistro Julienne

Ratapihankatu 37 (Ukkopekankatu), 33100 TAMPERE

AVOINNA

Skandinaavisen keittiön klassikoita ja bistroherkkuja tarjoileva Bistro Julienne Tampereen moderneimmassa hotellissa on kuin raikas tuulahdus. Huippukeittiömestarin pyörittämä keittiö ja laadukkaat raaka-aineet tekevät Bistro Juliennesta varteenotettavan ruokapaikan Tampereella. Hyvä ravintola  on samalla myös hyvä syy valita hotelli Tampere-visiitin ajaksi.

Ravintola ottaa pöytävarauksia: Quandoo.fi
Hotellin kotisivut: Scandic.fi

Nimensäkin mukaisesti Bistro Julienne on erikoistunut modernin bistroruoan valmistamiseen. Hyvä esimerkki tästä on padasta tarjoiltava bouillabaisse-kalakeitto. Bistro-listansa lisäksi tärkeä osa ruokalistaa ovat loistavaan hinta-laatusuhteeseen tähtäävät Scandic Klassikot -annokset. Niihin Scandic on konseptoinnut neljä suosittua annosta: Caesar Salad, Burger & Fries, Steak Café de Paris ja herkullinen Chocolate Trifle. Ideana on, että vieraat voivat nauttia samoista mahtavista makuelämyksistä kaikissa pohjoismaisissa Scandic-hotelleissa.

Kesällä Bistro Julienne palvelee myös Scandic Stationin viihtyisällä terassilla, johon ilta-auringon säteenkin ulottuvat.

BISTRO JULIENNE ARTIKKELEISSA

Pintxo-kisan voiton veivät ensikertalaiset Bistro Julienne ja Pikkubistro Kattila

Ensikertalaiset korjasivat potin Tamperradan pintxo-kisassa. Yleisöäänestyksen voitti Pikkubistro Kattilan pintxo, tuomaristo äänesti yksimielisesti Bistro Juliennen makupalan parhaimmaksi. Tänä vuonna Tamperrada pintxokilpailu järjestettiin kolmannen kerran ja...

Tampereen hotellit: Uusin Scandic hotelli jättää asiakkaisiin muistijäljen

Tampereen ydinkeskustaan rautatieaseman viereen avautunut Scandic Tampere Station hotelli käynnistää kaupungin hotellitarjonnassa uuden aikakauden. Tyylikkäässä ja urbaanissa hotellissa tunnelma vaihtuu vuorokaudenajan mukaan muun muassa...
MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä
Ravintolalle ominaisia ruokia ja keittiötyyli

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä