Tampereella

PANIMORAVINTOLA PLEVNA
Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
03 260 1200

Plevna on Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla toimiva keskieurooppalaistyylinen panimoravintola. Ravintola tarjoilee panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia.

RAVINTOLA ASTOR
Aleksis Kiven katu 26, 33200 TAMPERE
010 321 1600

Ravintola Astor on tamperelainen klassikko, joka on ollut alusta asti tyylilleen uskollinen eurooppalaistyyppinen ravintola ja bistroruokia tarjoileva brasserie. Ravintolassa kunnioitetaan mannereurooppalaisen keittiön perinteitä ja asiakkaiden toiveita.

HELLA & HUONE
Salhojankatu 48, 33500 TAMPERE
010 322 3898

Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.

BODEGA SALUD
Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere
020 741 2121

Espanjalainen pikkuravintola Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapasbaarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera.

RAVINTOLA PIEMONTE
Suvantokatu 9, 33100 TAMPERE
03 225 5505

Tunnelmallinen italialainen ruokaravintola Piemonte on erikoistunut erityisesti Piemonten maakunnan viineihin ja ruokaperinteeseen. Italialainen viini on Piemonten sydämenasia ja ravintolasta piti alunperin tulla viinibaari, mutta asiakkaat ihastuivat siihen italialaisena ristorantena.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
0400 354 997

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
010 6179 760

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.