Romanttinen

INEZ TAPAS BAR & SIDRERIA
Pellavatehtaankatu 19, 33100 TAMPERE
ti 11-14 & 16-23, ke-to 11-14 & 16-23(00), pe 11-02, la 14-02

Tapasbar Inez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Pieniä suupalamaisia tapaksia voi napostella iltaa istuessa tai valita hieman isompia, jaettavaksi tarkoitettuja annoksia, jotka taltuttavat suuremmankin nälän.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
ma-pe 14-24, la 13-24, su suljettu

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.

GASTROPUB TUULENSUU
Hämeenpuisto 23, 33210 TAMPERE
ma-ti 15-00.30 (02:00), ke-pe 15-02, la 12-02, su 15-00.30 (02), Keittiö avoinna joka päivä 24:00 asti

Gastropub Tuulensuu on valtakunnallisestikin tunnettu tunnelmallinen seurusteluravintola Tampereen Hämeenpuistossa. Ravintola on saanut tunnustusta etenkin asiantuntevasta ja hyvästä palvelustaan ja huikeasta juomavalikoimastaan. Aidon gastropubin tapaan Tuulensuusta saa myös hyvää ruokaa.

DELI 1909
Puutarhakatu 11
050 441 1722
ti-ke 16-22 (02), to 16-23 (02), pe-la 15-02, su-ma suljettu
RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
aamiainen, lounas ja a la carte

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
ma-to 11-22, pe 11-00, la 14-00, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.