Paikallista ruokaa

MYLLÄRIT
Åkerlundinkatu 4, 33100 TAMPERE
020 7739 444
ma 11-14, ti-pe 11-, la 15-

1903 valmistuneessa myllyssä vuodenaikojen mukaan elävä ravintola Myllärit on yksi kaupungin klassikkoravintoloista. Tunnelmallinen ruokaravintola ja juhlapaikka Tampere-talon vieressä.

TUHTO
Yliopistonkatu 55, Tampere
050 331 9315
ma 10:45-14, ti 10:45-22, ke 10:45-22, to 10:45-22, pe 10:45-22, la 12-22, su 12-18

Tampere-talon ravintola Tuhto on perinteistä ja paikallisuudesta ammentava, maku edellä menevä oman rahan ravintola. Raikkaat ja linjakkaat puitteet rehteine annoksineen kutsuvat sekä lounastamaan että illastamaan suuntaavia.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
010 324 6740
ma-to 11-21, pe 11-23, la 14-23, su 14-20

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
ma-pe 16-(00), la 14-(00)

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.

HENRIKS
Satamakatu 7, 33200 TAMPERE
020 7669 0622
ti-to 11-21, pe 11-22, la 12-22, su-ma suljettu

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

AISTI
Hallituskatu 19, 33200 TAMPERE
03 223 2040
ti-to 16–22, pe 16–23, la 14–23 (keittiö avoinna ravintolan aukiolojen mukaisesti)

Lähituotteita hyödyntävä maalaishenkinen teatteriravintola avattiin loppukesästä 2015 Natalien paikalle. Uuden ravintolan perustanut porukka on työskennellyt yhdessä monissa maineikkaissa tamperelaisravintoloissa vuosien varrella. Ravitsemisliike Aisti on maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.