Kesäravintolat

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.

BISTRO TAMMER
Satakunnankatu 13
035 6971 327

Tammerin puiston äärellä toimiva hyvän maun korttelibistro ja puistoravintola, jossa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Tammerin oma puistoravintola on yksi Tampereen hienoimmista terasseista ja suursuosikki jo heti lounasaikaan.

VAIHMALAN HOVI KARTANO & KEITTIÖ
Vaihmalantie 144
020 7661 810

Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi on epäilemättä monipuolisin ja virein Pirkanmaan maaseuturavintoloista. Aivan ympäri vuoden avoinna oleva kartanoravintola tarjoaa niin ravintola- kuin majoituspalveluitakin, day spa -hoitoja sekä erilaisia tapahtumia palvellen niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin.

PANIMORAVINTOLA PLEVNA
Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
03 260 1200

Plevna on Tampereen vanhassakaupungissa Finlaysonilla toimiva keskieurooppalaistyylinen panimoravintola. Ravintola tarjoilee panimomestari Sam Viitaniemen oman panimon palkittuja tuotteita ja myös niiden kanssa hyvin yhteen sopivia ruokia.

FRANKLY
Hallituskatu 22, 33200 TAMPERE
(03) 2120 235

Ravintola Frankly on nimensä mukaisesti rehellistä ruokaa ja mutkatonta tunnelmaa. Tyylikäs mutta rento à la carte- ja seurusteluravintola palvelee lounaasta illalliseen aivan Hämeenpuiston läheisyydessä.

PERISCOPE
Vuolteenkatu 1, Tampere
050 5128 411

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
020 7669 061

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.