Pubit ja baarit

KIEVARI KAHDET KASVOT
Kauppakatu 14
Puh. 050 581 8282
ma 16-22 (02), ti-to 16-24 (02), pe-la 15-02, su suljettu

Kahdet Kasvot on 1995 perustettu olutravintola, jonka hanoissa virtaa sesonkien mukaan vaihtuva juomavalikoima. Useita oluita ja vähintään kahta eri siideriä löytyy hanoista, pulloista kymmenittäin erilaisia oluita ja parikymmentä siideriä.

TELAKKA
Tullikamarin aukio 3, 33100 TAMPERE
03 2250 723
Avoinna ma-ti 11-24, ke-to 11-01, pe 11-03, la 12-03, su 13-24

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

ARTHOUSE CAFE KEHRÄSAARI
Kehräsaari, Tampere
‭050 575 7665
ma-to 11-22, pe 11-02, la 12-02, su 12-19

Boheemi baarimainen kahvila Arthouse Cafe Kehräsaari tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

DELI 1909
Puutarhakatu 11
050 441 1722
ke-to 16-23, pe-la 16-02, su-ti suljettu

Deli 1909 on runsaasta juomavalikoimastaan tunnettuun gastropub-perheeseen kuuluva rento vaihtuvan valikoiman viinibaari.

MUUSA
Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
010 526 8610
ma-to 16-00 (02), pe 16-04, la 13-04, su 12-00 Keittiöma-pe 16-22, la 13-22, su 16-22 (brunssi 12-16)

Olympia-korttelin gastrobaarihenkinen ravintola Muusa on kerännyt kehuja makukarnevaaleihin asti yltävästä ja kasviksia monipuolisesti hyödyntävästä ruoastaan. Lihaisiakaan antimia ei silti ole Muusassa unohdettu.

TAKOMON TERASSI
Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 1
020 1234 631
Avoinna sään salliessa

Masuunin keittiö palvelee myös Takomon terassilla Tammerkosken äärellä. Kaikkiaan 170 asiakaspaikkaa käsittävä Takomon terassi on rakennettu Tampereen paraatipaikalle, jossa auringon säteet pääsevät hellimään asiakaskuntaa pitkälle iltaan asti. Live-esiintyjiä.

PYYNIKIN BREWHOUSE
Verkatehtaankatu 2, 33100 TAMPERE
010 423 3279
Kesän aukioloajat: ma-ti 14–00 (keittiö 14–22), ke-to 14-00 (keittiö 14-23), pe 13–02 (keittiö 13–23), la 12-02 (keittiö 12–23), Su 12–22 (keittiö 13–21)

Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon ja Hans Välimäen oman panimoravintolan perustamiseksi. Valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet.