AMARILLO ILVES
Hatanpään valtatie 1, 33100 TAMPERE
010 787 0051

Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Uutuutena on The Table -pöytä, jonka äärellä 8 henkilöä voi nauttia täydellisen elämysillan yllätysmenuineen. Hatanpäänvaltatien puolelle on avattu uusi pääsisäänkäynti, ja kesän koittaessa myös Amarillon uusi viihtyisä kattoterassi avaa ovensa janoisille.

RAVINTOLALAIVA M/S SILVER SKY
Laukontorin satama
Myyntipalvelu 010 422 5600

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee mainingeilla uudistunein antimin. Eikä risteileminen jää suinkaan pelkäksi kesäkauden puuhaksi, sillä Skylla on ankkurit irti sydäntalven jäihin asti moninaisin teemaristeilyin.

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
010 324 6740

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

RAVINTOLA TAMMER
Satakunnankatu 13
020 1234 630

Ravintola Tammerissa on joka aamu katettuna brunssiin verrattava Super Breakfast -aamiainen. Ainutlaatuinen juhlamiljöö on kaikille avoin myös suosittuina juhlapäivinä ja erikoisiltoina.

RAVINTOLA VIIKINSAARI
Viikinsaari
010 422 5600

Ravintola Viikinsaari on vehreän luonnon keskeltä pilkistävä idyllinen pitsihuvila, joka tarjoilee laadukasta ruokaa sisällä ja terassilla. Kesäravintolassa on ensiluokkainen á la carte sekä rennompi terassimenu. Viikonloppuisin tarjolla on myös tyylikäs ja ruokaisa brunssi.

FILPPA
Sokos Tavaratalo Tampere, Hämeenkatu 21, Tampere

Ravintola Filppa on Sokoksen 4. kerroksen ravintolamaailman aasialaishelmi, joka ammentaa makunsa Filippiineiltä, mutta hyödyntää samalla paikallisia tuotteita. Ruoka on mausteista ja makurikasta, mutta ei kuitenkaan tulista, kuten monissa muissa Aasian maissa.

LAUKON KARTANO JA JUHLATALLI
Laukontie 32, 37370 Vesilahti
0400 237 380

Laukon kartanon ravintola Juhlatalli tarjoaa kesäkaudella, syksyllä ja joulun alla juhlavia lounaita ja illallisia. Ravintola on tilauksesta avoinna myös ryhmille ja yrityksille. Peuraruoat ovat Laukon kartanon erikoisuus – ja ovathan ne saaneet nimensäkin kartanon mukaan.

LYNX BAR & CAFE
Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
0300 870 030

Lynx Bar & Cafe, joka palvelee päivisin kahvilana, ja iltapäivästä tyylikkäänä after work -keitaana. Viikonloppuiltaisin tunnelmasta huolehtii DJ.

RAVINTELI BERTHA
Rautatienkatu 14, 33100 TAMPERE
0400 355 477

Bertha on maineikas, huolella ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa keittelevä ravinteli. Tyyli on rento ja maku mainio. Moderni skandinaavinen bistro tarjoilee puhtaita makuja glokaalista keittiöstä aivan rautatieaseman nurkilla.

VILLA HAKKARI

Tunnetun keittiömestari Arto Rastaan luotsaamaan Villa Hakkarin löydät Lempäälästä, Kuokkalankosken rannalta. Kartanon mahtavat puitteet mahdollistavat monenlaisetkin tapahtumat, kokouksista mahtaviin illallisiin, kokkikursseista puutarhajuhliin ja tietysti unohtumattomiin hääjuhliin.

MYLLÄRIT
Åkerlundinkatu 4, 33100 TAMPERE
020 7739 444

1903 valmistuneessa myllyssä vuodenaikojen mukaan elävä ravintola Myllärit on yksi kaupungin klassikkoravintoloista. Tunnelmallinen ruokaravintola ja juhlapaikka Tampere-talon vieressä.

ANNA & AHLMANIN KARTANO
Hallilantie 24
050-354 1787

Ahlmanin kartanon ravintolat käyttävät kaikessa ruuanvalmistuksessa paikallisia ja oman tilan raaka-aineita sesongin ja saatavuuden mukaan. Maukasta lähiruokaa tarjoaa Tampereella 120 paikkainen ravintola Kapusta sekä 60 paikkainen ravintola Anna.

OLYMPIA-KORTTELI
Satakunnankatu 10, 33100 Tampere
010 526 8610
BISTRO JULIENNE
Ratapihankatu 37 (Ukkopekankatu), 33100 TAMPERE

Skandinaavisen keittiön klassikoita ja bistroherkkuja tarjoileva Bistro Julienne sijaitsee Tampereen moderneimmassa hotellissa. Huippukeittiömestarin pyörittämä keittiö ja laadukkaat raaka-aineet tekevät Bistro Juliennesta varteenotettavan ruokapaikan Tampereella.

RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI
Puutarhakatu 13, 33210 TAMPERE
010 231 5222

Suomalainen Klubi on suomalaisia ja lähituottajien raaka-aineita arvostaen hyödyntävä lounas- ja tilausravintola, jolla on mainiot kokous- ja kabinettitilat.