UKKO NOOA

UKKO NOOA

Ravintola on suljettu toistaiseksi. Hotelli avaa ovensa jälleen joulukuussa 2021

Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä. Yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista, joka Sokos Hotel Ilveksen ravintolana on joka päivä avoinna neljään asti. Ukko Nooassa on erinomainen pubimenu, mutta mittavamman nälän yllättäessä ruoan voi halutessaan nauttia myös seinän takana Amarillossa.
Mukava pubi-isäntä ja henkilökunta palvelee iloisesti. Ukko Nooassa pääsee seuraamaan sporttia antaumuksella. Biljardipöytä ja pubiaktiviteetit takaavat, ettei aika tule pitkäksi.
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
UKKO NOOA

loading map - please wait...

UKKO NOOA 61.496615, 23.766603 Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä. Yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista, joka Sokos Hotel Ilveksen ravintolana on joka päivä avoinna neljään asti. Ukko Nooassa on erinomainen pubimenu.

PUB UKKO NOOA ARTIKKELEISSA JA TAPAHTUMISSA

Biljardiravintolat Tampereella: Biljardipaikkoja Tampereella

Tampere on täynnä biljardipaikkoja, ja joissain järjestetään myös säännöllisiä turnauksia. Biljardi on peli, joka soveltuu illanviettoon ja seurusteluun baaritunnelmassa. Tässä muutamia biljardiravintoloita Tampereella: Tampereen biljardipaikat keskustassa Space...

Monitaiteinen ravintolafestivaali Encorebaana 5.-11.8.2013

Tampereen teatterikesän festivaalitunnelma jatkuu iltaisin Encorebaana-ravintoloissa.
PUB UKKO NOOA
Hatanpään Valtatie 1, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 5698 6400