UKKO NOOA

UKKO NOOA
Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä. Yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista, joka Sokos Hotel Ilveksen ravintolana on joka päivä avoinna neljään asti. Ukko Nooassa on erinomainen pubimenu, mutta mittavamman nälän yllättäessä ruoan voi halutessaan nauttia myös seinän takana Amarillossa.
Mukava pubi-isäntä ja henkilökunta palvelee iloisesti. Ukko Nooassa pääsee seuraamaan sporttia antaumuksella. Biljardipöytä ja pubiaktiviteetit takaavat, ettei aika tule pitkäksi.
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
UKKO NOOA

loading map - please wait...

UKKO NOOA 61.496615, 23.766603 Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä. Yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista, joka Sokos Hotel Ilveksen ravintolana on joka päivä avoinna neljään asti. Ukko Nooassa on erinomainen pubimenu.

PUB UKKO NOOA ARTIKKELEISSA JA TAPAHTUMISSA

Biljardiravintolat Tampereella: Biljardipaikkoja Tampereella

Tampere on täynnä biljardipaikkoja, ja joissain järjestetään myös säännöllisiä turnauksia. Biljardi on peli, joka soveltuu illanviettoon ja seurusteluun baaritunnelmassa. Tässä muutamia biljardiravintoloita Tampereella: Tampereen biljardipaikat keskustassa Space...

Naurupommi stand up -klubi starttaa vapun: Mika Eirtovaara ja Zaani 29.4.2015

Stand up -klubi Naurupommin koomikot naurattavat yleisöään Ilves Hotellin Pub Ukko Nooassa.

Noora Louhimo Pub Ukko Nooan 10-vuotissynttäreillä perjantaina 14.3.2014

Perjantaina 14.3. Pub Ukko Nooan 10-vuotissyntymäpäivillä livemusiikista vastaa Noora Louhimo & Olli Kärki trio.
PUB UKKO NOOA
Hatanpään Valtatie 1, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 5698 6400