annos2
Rouheaa bistroruokaa ja illanviettoravintolan rentoa meininkiä. Vasikanposkea Roastin tapaan.

 

Roast on luonteeltaan letkeän persoonallinen ja mutkattoman oloinen ravintola, joka houkuttelee istumaan iltaa rennosti ruokaillen ja juomaillen.

Tammelassa lähellä rautatieasemaa sijaitsevan ravintolan keittiöfilosofiaan ovat alusta asti sisältyneet pitkään haudutetut ruoat. Ne sointuvatkin erinomaisesti parhaillaan pimeneviin syksyisiin ja kirpakoihin iltoihin.

Keittiöpäällikkö Sami Takalan suunnittelema hieman eksoottisempi vasikanposkiannos on hieno bistromainen setti rouhean ja rustiikkisen ruoan ystäville.

– Annosta haudutetaan muutamia tunteja portterioluessa sekä juureksia ja yrttejä sisältävässä lihaliemessä ja tarjoillaan portviinikastikkeessa.

Toinen pitkään haudutettu lihaisa herkku on karitsanpotka, joka on viipynyt listalla jo pitkään sen suunnattoman suuren suosion vuoksi.

Rouheaan ravintolaan kuuluu ronskia ladonseinälautaa ja karhoisia viinisäkkejä

Puretusta ladosta peräisin oleva harmaa lautaverhoilu niin seinällä kuin baaritiskilläkin sekä viinisäkkikankaiset seinäpinnat tuovat Roastiin omaperäistä fiilistä, joka soittaa hyvin yhteen ravintolan ruokatuotteen kanssa. Ruokalistalta löytyy mukavaista ja rentoa naposteltavaa pikkunälän karkottamiseen sekä reheviä ruoka-annoksia isomman nälän taltuttamiseen. Aterioinnin jälkeen Roastiin on mukavaa jäädä viettämään iltaa pitemmästikin baarin antimista nauttien.

Roast on mutkaton ilta- ja ruokaravintola, jonne voi tulla myös pitämään esimerkiksi palaveria tai illanistujaisia.  Lasiliukuovella suljettava, noin 26 henkilölle sopiva kabinettipuoli on varattavissa yksityiskäyttöön. Viikonloppuisin tilassa on vietetty myös syntymäpäiviä ja muita yksityistilaisuuksia.


 

Rouhea Roast Ravintola