STEFAN’S STEAKHOUSE TAMPERE

STEFAN’S STEAKHOUSE TAMPERE
Kehräsaaren tunnelmallisessa tehdasmiljöössä sijaitsee huippukokki Stefan Richterin nimikkoravintola Stefan’s Steakhouse. Punatiilinen rakennus komeasti sisustettuine ravintolasaleineen ja Tammerkosken pyörteiden partaalla sijaitsevine terasseineen houkuttavat puraisemaan kunnon pihvejä, jotka ovatkin ravintolan ykköstuote.
Amerikan Top Chef -finalisti Stefan Richterin ravintola on tarkoitettu hyvän ruoan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Ravintola panostaa korkealaatuisiin pihveihin unohtamatta suomalaisuutta ja paikallisia herkkuja.

STEFAN'S STEAKHOUSE ARTIKKELEISSA

Stefan’sissa terassinautintoja koko listan mitalta

Kesä on vihdoin starttaamassa paisteisine päivineen ja odotettu ulkosalla ruokailu ja juomailu on tosiasia. Stefan's Steakhousen terassilta on komeat näkymät niin vesille kuin kesälistan...

Stefan’s Steakhousen kevät on täynnä annoskauneutta

Stefan's Steakhousella on uusi kevättalvinen lista, jolla kirmaa laatunaudan lisäksi niin villiporo kuin possukin. Ja lautasille uiskentelevat lähijärvien eettiset eväkkäät.

Stefan’s Steakhousen talvi on poroinen, peurainen ja suklaaunelmainen

Stefan's Steakhouse uudisti listansa talven kylmästä salin lämpimään herkuttelemaan houkuttelevaksi. Maisteltavissa on niin poroa, possua kuin villiä, vapaata ja paikallista valkohäntäpeuraakin.
STEFAN’S STEAKHOUSE TAMPERE
Kehräsaari, 33200 TAMPERE
Puh. 010 423 3240
Avoinna ma-to 16-23, pe 16-24, la 13-24, su 14-22
Sähköposti: stefans@ravintola.fi