MAINOS
MOKKAMESTARIT

Mokkamestarit on itse paahdetusta laatukahvistaan tunnettu yritys, jolla on myös kahvila Verkatehtaankadulla. Kahvilassa nautiskelun lisäksi kahvia ja teetä voi ostaa myös mukaan. Valikoima on messevä kummallakin saralla, joten teen ystävätkään eivät siis todellakaan jää paitsioon. Kahvilatuotteet ovat joko itse valmistettuja tai hyvien yhteistyökumppanien valmistamia. Kahvilassa on vinyylilevysoitin, jossa pyöritellään letkeää musiikkia. Myös oman levyn voi tuoda mukanaan kuunneltavaksi.

MOKKAMESTARIT ARTIKKELEISSA

Mokkamestareilta kahvia kuppeihin ja pusseihin

Kuutisen vuotta antaumuksella vain paahtopuuhiin keskittynyt Mokkamestarit on jälleen avannut kivijalkakahvilan. Peräti ihan samoille nurkille kuin missä se sijaitsi aikaisemminkin. Verkatehtaankadulla saa siis taas suloisen suunmyötäistä kahvia. Ja vinyylilevynautintoja.

Viinimestari Elisa Närhen suosikkikahvilat Tampereella

Tiesitkö, että sommelierit ovat tekemisissä monien muidenkin juomien kuin vain viinien kanssa? Heillä tulee olla koko juomakirjo hallinnassa aperitiiveista kahviin. Särkänniemen viinimestari Elisa Närhi on viinien ohella kiinnostunut myös hyvästä kahvista sekä teestä ja käy usein kahviloissa vapaa-ajallaan. Kysyimme Elisalta mitkä ovat hänen suosikkikahvilansa Tampereella.

MOKKAMESTARIEN YHTEYSTIEDOT
Verkatehtaankatu 9, 33100 TAMPERE
Puh. 03 2530 145
Sähköposti
mokkamestarit@mokkamestarit.fi
Ravintolatyyppi