RAVINTOLA PIEMONTE

RAVINTOLA PIEMONTE

PIEMONTE TIEDOTTAA Ravintola kokeilee noutopalveluita ja mahdollisesti myös kotiinkuljetusta. Lisätietoa tulossa. Seuraa ravintolan Fb-sivuja.

Esim. Keskiviikkona 8.4. tuotteet tilattavissa ennakkoon tiistai-iltaan klo 21 saakka.

NOUTOMAHDOLLISUUS 

Erityisesti Piemonten maakunnan viineihin ja ruokiin erikoistunut italialainen viinibaari ja ravintola. À la carte -lista vaihtuu tiheään tahtiin kauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen.

Ravintola Piemonte vakuuttaa viininystävän laajalla, yli sadan italialaisen viinin valikoimalla. Juomavalikoimassa on viinien lisäksi runsaasti myös muita italialaisia juomia sekä pienpanimo-oluita.

Suvantokatu 9, 33100 Tampere
ma 11-21, ti-to 11-23 pe 11-24 la 12-24, su suljettu

Lounas ma-pe 11-16

Brunssi – Anti e Pasta la 12-16

LOUNAS ILTAMENU BRUNSSI | ANTI E PASTA PÖYTÄVARAUS SOITA: 03 225 5505 @ WWW FB

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
PIEMONTE

loading map - please wait...

PIEMONTE 61.495656, 23.770188 Piemonte on tunnelmallinen italialainen viinibaari ja ruokaravintola sekä monipuolinen viihtymispaikka keskellä kaupunkia Kyttälän ravintolakaupunginosassa.

PIEMONTESSA TAPAHTUU

RAVINTOLA PIEMONTE ARTIKKELEISSA

VIIMEISET TILAUKSET NYT: Pääsiäisruokia pyhien herkutteluun Tampereen ravintoloista – Anna kokkien hoitaa juhlaruokahomma kotiin!

Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Moni ravintola myy nyt ruokaa mukaan sekä kuljetettuna. Pääsiäisen seutuun tarjolla on myös teemaan sopivaa juhlaruokaa ennakkotilauksesta. Nyt viimeistään kannattaakin...

Italia lautaselle kotonasi – Piemonte testaa take away -annosten myyntiä perjantaina 3.4.2020

Ravintola Piemonte kokkaa perjantaina 3.4. paljon toivottuja noutoannoksia. Mikäli kysyntää piisaa, piisaa myös annoksia jatkossakin. Mahdollisesti jopa kotiinkuljetuksella! Piemonteen on satanut kyselyitä noutoruoan myynnin starttaamisesta....
ITALIALAINEN RAVINTOLA PIEMONTE
Suvantokatu 9, 33100 TAMPERE
03 225 5505
Sähköposti: info@piemonte.fi
  • RAVINTOLA PIEMONTE
  • RAVINTOLA PIEMONTE