GASTROPUB NORDIC

Featured Listing
GASTROPUB NORDIC

Gastropub Nordic on Otavalankadun pohjoinen helmi. Linjakas gastropub ammentaa meininkinsä suomalaisista ja skandinaavisista mauista niin juoma- kuin ruokapuolellakin.

Nordicin juomavalikoima on keskittynyt pohjoismaisiin ja skandinaavisiin tuotteisiin, etenkin pienpanimo-oluisiin, vaikka muualta maailmastakin tuotettuja juomia löytyy hyvä skaala maisteltavaksi niin viinien kuin muidenkin juomien muodossa. Hanatuotteet vaihtuvat tiuhaan.

Ruokalista on simppeli mutta tasokas. Nordicin pikkuinen ja myöhään auki oleva keittiö venyy valmistamaan melkoisia herkkupaloja sekä pieneen että isoon hiukomisoloon. Ruis-Reinot eli täytetyt, lämpöisinä tarjottavat ruisleivät ovat olleet alusta asti Nordicin nimikkotuote, mutta suurempaan nälkään löytyy mainioita skandinaavistyyppisiä annoksia tuoreella tavalla valmistettuina. Rentous on tärkeä elementti niin ruoassa kuin koko pubissakin.

Kesäkaudella Nordicin edustalla on suojaisa ja viihtyisä terassi

Toggle Directions

GASTROPUB NORDIC ARTIKKELEISSA

Muikkukukko lehahti helmikuun ajaksi Nordiciin

Gastropub Nordic juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta paitsi oman Nordic Breweryn Havu Nordic Ale -juhlaoluella, myös joka kuukausi vaihtuvilla perisuomalaisilla klassikkoruoilla. Helmikuun herkkuna on pirkanmaalaisissa...

Gastropub Nordic on terassikeidas puiden kätkössä: Pohjoismaiden pienpanimoherkut hanoissa

Otavalankadun skandinaavihelmi Gastropub Nordic on kätkeytynyt Tampereen lyhyimmälle kävelykadun pätkälle.

Gastropub Nordic on Kultaisen Humalan pubihelmi kävelykatuterasseineen

Otavalankadun Gastropub Nordicin antimien ääreen osaavat suunnistaa erityisesti monet hyvien pienpanimo-oluiden makuihin mieltyneet. Olutravintolan ovat hyväksi havainneet myös kaupungin olutharrastajat, jotka palkitsivat ravintolan Kultaisella Humalalla.
GASTROPUB NORDIC
Otavalankatu 3, 33100 TAMPERE
Avoinna su-pe 15-02, la 12-02.