Ravinteli Bertha

Palkittu ja maineikas Bertha on yksi Tampereen parhaita ravintoloita, moderni skandinaavinen bistro, joka tarjoilee puhtaita makuja glokaalista keittiöstä.

Rautatienkatu 14, 33100 Tampere

AVOINNA

ke-pe 16-23 la 14-24 su-ti suljettu

Ravinteli Berthan keittökonseptissa yhdistyvät parhaat puolet globaalista ja lokaalista ruokakulttuurista. Ruoat ja reseptit eivät ole maasidonnaisia, vaan annokset rakennetaan parhaiden suomalaisten ja ulkomaisten saatavissa olevien raaka-aineiden mukaisesti.

Berthan palveluksesta löytyvät monet Tampereen arvostetuimmista keittiö- ja salityöntekijöistä. Ravintola on nostettu moneen kertaan Suomen parhaiden ravintoloiden listalle.

Vaikka illallisesta Berthasta saa ehkä eniten irti nauttimalla kokonaisuudesta pitkän kaavan mukaan menun ja suositeltujen juomien kera, on aikansa ja paikkansa myös yksittäisille annoksille ja lasilliselle viiniä. Helpoiten pöydän tiukemmalla aikataululla tai lyhyemmälle ruokailulle saat soittamalla suoraan ravintolaan tai piipahtamalla kysymään.

Bertha menun lisäksi tarjolla on aina myös huolella hiottu kasvismenu.

RAVINTELI BERTHA ARTIKKELEISSA

Ravintola LiV

50 Parasta Ravintolaa -listalla Tampereen seudulta seitsemän ravintolaa – mukana kaksi uutta nousijaa

50:n parhaan listalle ylsi Tampereen seudulta 7 ravintolaa, kolme enemmän kuin viime vuonna. Tampereen parhaat ravintolat ovat Kajo 18, Huber 28, Hella ja Huone 33, LiV 41, Bertha 42, Apaja 46 ja Kangasalta Paakari, 49.

Berthan Kirsi Seppänen on Suomen Paras Sommelier 2021 – Kultaa ja pronssia Tampereelle

Ravinteli Berthan saliosaaja Kirsi Seppänen taituroi tiensä The Best Sommelier of Finland 2021 sponsored by Wines of Germany -kilpailun voittoon. Suomen Paras Sommelier -kisan...

”Better than sex”-risottokoulu, huippukokkien kotiruokaa, leipäjuurta, ravintola-annoksia marketista – Ravintolat ideoivat uusia herkullisia keinoja...

Moni ravintolatiimi on operoinut kekseliäitä noutoruokakeinoja koronakriisin keskellä. Ruoan tyylilajikin on saattanut vaihtua täysin. Nyt mennään poikkeuksellisin ja kenties rouheammin antimin, mutta mausta ja...
MATKAILIJAN JA LÄHILOMAILIJAN VINKIT Tapahtumapaikat ja nähtävyydet lähellä
Ravintolalle ominaisia ruokia ja keittiötyyli

KARTALLA

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä