KAJO

KAJO

SIJA 18. Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listalla!

Luonnon lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta keittiöosaajasta ja isännöivän palvelun salitaiturista koostuva Kajo on puhtaita makuja, vieraanvaraista palvelua sekä yllättäviä yhdistelmiä.

NÄYTÄ+

Rautatienkatu 12, Tampere

AVATAAN
ke-pe 17, la 15

14.11.-19.12. avoinna myös tiistaisin

Katso tarkemmat aukiolot ravintolan kotisivuilta

VARAA PÖYTÄ MENU SOITA: 050 329 8044 @ WWW FB

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA

Kovan luokan keittiömestarit liha-asialla – dry aged -pihattopossua ravintolakeittiöihin

Joint by Joint Meat Corp. on kahden keittiöammattilaisen pyörittämä raakakypsytettyihin lihoihin erikoistunut yritys. Polttoaineena toimii palo kehittää uutta ja jalostaa hyvästä huikeaa.
Pizzaravintola Tampere - Puisto

Näissä ravintoloissa Tampereella ruoka valmistuu avotulella tai grillaten

Grillaamisen ja avotulella ruoan valmistamisen sesonki on etenkin kesällä, mutta raaka-aineet ovat aina tulilla näissä Tampereen huippuravintoloissa.

LOS POLLOS BAR & GRILL RAVINTOLA DABBAL RAVINTOLA SAIVO BODEGA SALUD RAVINTELI HUBER RAVINTOLA PUISTO KAJO RAVINTELLI BERTHA

Kajon kesä on villi ja vihreä – ”Tulossa kovin kesämenu koskaan!”

Kajo on ravintola, jossa suomalaisen kesän maistaa ehkä kaikkein vahvimmin. Ravintola kun hyödyntää kosolti niin villiä vihreää kuin muitakin luonnonraaka-aineita. Kylmän kevään jälkeen...

RAVINTOLA KAJO TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

RAVINTOLA KAJO KARTALLA

RAVINTOLA KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
Sähköposti
kajo@kajoravintola.fi
  • KAJO
  • KAJO