KAJO

KAJO

SIJA 18. Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listalla!

Luonnon lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä. Suomalaisista luonnonraaka-aineista ammentavasta keittiöosaajasta ja isännöivän palvelun salitaiturista koostuva Kajo on puhtaita makuja, vieraanvaraista palvelua sekä yllättäviä yhdistelmiä.

NÄYTÄ+

Rautatienkatu 12, Tampere

AVATAAN
ke-pe 17, la 15

14.11.-19.12. avoinna myös tiistaisin

Katso tarkemmat aukiolot ravintolan kotisivuilta

VARAA PÖYTÄ MENU SOITA: 050 329 8044 @ WWW FB

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA

Kajo x Runar – pitkä yhteistyöillallinen cocktail-parituksin 17.4. ja 18.4.

Kajo juhlii 6-vuotissynttäreitäan upean yhteistyön merkeissä, kun Bar Runar saapuu Tampereelle huhtikuussa. Helsinkiläiset baarimestarit Joona Muittari ja Jesse Halt yhdistävät cocktailit Kajon annosmakuihin tyylillä...

Kajossa villi visio, taito ja yhteishenki tiivistyvät timanteiksi laseihin sekä lautasille

Innostava, innovatiivinen, luontoisan tekemisen tinkimättömyyttä laseissa ja lautasilla, keittiössä sekä salissa. Jälleen Suomen 20 parhaan ravintolan joukkoon rankattu Kajo ei ole ravintola, jossa käydään...

Kovan luokan keittiömestarit liha-asialla – dry aged -pihattopossua ravintolakeittiöihin

Joint by Joint Meat Corp. on kahden keittiöammattilaisen pyörittämä raakakypsytettyihin lihoihin erikoistunut yritys. Polttoaineena toimii palo kehittää uutta ja jalostaa hyvästä huikeaa.

RAVINTOLA KAJO TAPAHTUMISSA

Tapahtumia ei löytynyt näillä hakuehdoilla

NÄYTÄ+

RAVINTOLA KAJO KARTALLA

RAVINTOLA KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
Sähköposti
kajo@kajoravintola.fi
  • KAJO
  • KAJO