RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI

RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI
TAKE AWAY & KOTIINKULJETUKSET

RAVINTOLA TIEDOTTAA: Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintolan padat porisevat edelleen. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja puhtauteen. Haluamme luoda teille turvallisen ympäristön ruokailla.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintolassa laitamme esille ruokaa pienemmissä erissä. Astiat ja ruokailuvälineet pienempinä erinä. Avaamme kabinetit ja mahdollisuuden ruokailla pienemmissä tiloissa ja ryhmissä. Pyyhimme, kaiteita ja ovia pintoja sekä kohtia jotka altistuvat kosketukselle, useimmin kuin aikaisemmin. Vaihdamme ottimia tiuhaan tahtiin.

Ruokaa on myös mahdollista tilata annoksittain pöytään tarjoiltuna samaan hintaan.

Voimme toimittaa maukkaan lounaan myös työpaikallesi. Jos henkilöstön ruokailu askarruttaa tai et pääse toimistolta ravintolaan, voimme toimittaa työpaikalle herkullisen lounaan.

Suomalainen Klubi on suomalaisia ja lähituottajien raaka-aineita arvostaen hyödyntävä lounas- ja tilausravintola, jolla on mainiot kokous- ja kabinettitilat.

Puutarhakatu 13, 33210 TAMPERE
ma-pe 11-14, la 11-14 ja tilauksesta

Kotiruokalounas arkisin

LOUNAS RYHMÄMENUT VARAA PÖYTÄ SOITA: 010 2315 222 @ WWW FB

SUOMALAINEN KLUBI TAPAHTUMISSA

SUOMALAINEN KLUBI ARTIKKELEISSA

Pääsiäisruokia pyhien herkutteluun Tampereen ravintoloista – Anna kokkien hoitaa juhlaruokahomma kotiin!

Ravintoloiden pääsiäisherkut kiitävät koteihin! Moni ravintola myy nyt ruokaa mukaan sekä kuljetettuna. Pääsiäisen seutuun tarjolla on myös teemaan sopivaa juhlaruokaa ennakkotilauksesta. Nyt viimeistään kannattaakin...

Suomalaisen Klubin brunssi on resepti rentoon lauantaihin

Suomalaisen Klubin lauantain shoppailubrunssi on rento tapa nauttia viikonlopusta. Pitkälle iltapäivään tarjolla olevat noutopöytä- sekä listaherkut sopivat suloisen laiskaan lauantain aloitukseen tai teatteriesityksen alle.
RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI
Puutarhakatu 13, 33210 TAMPERE
010 231 5222
Sähköposti: info@suomalaisenklubinravintola.fi
  • RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI
  • RAVINTOLA SUOMALAINEN KLUBI