Los Pollos yllättää tarjoamalla ramen-annoksia kerran viikossa lounaallaan. Varmuuden vuoksi lientä on valmistettu niin paljon, että sitä pitäisi riittää jonkin aikaa vielä lounaan jälkeenkin.

TOIMITUKSEN VINKKI! Joulu lähestyy! Los Pollos myy ravintolalahjakortteja


Ravintoloitsija Toni Leskinen keittää ramenliemen tuoreista raaka-aineista porisutellen pitkään ja hartaudella. Ja lientä keitelläänkin kosolti, jotta jonkin verran ramenia riittäisi vielä lounaan jälkeenkin.

– Annoksien raaka-aineina kanan lisäksi on yleensä myös lihavaihtoehto, esimerkiksi murea possunpaisti. Myös nuudelit vaihtelevat. Tänään oli vuorossa riisinuudelit, mutta toisena päivänä voi olla vaikkapa munanuudeleita. Yleensä löytyy myös jotain sieniä, kuten siitakesieniä ja herkkusieniä. Annoksissa käytetään kauden raaka-aineina mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi keväällä ramenista löytyi tuoretta vihreää parsaa, luettelee Leskinen.

Kaikkiin Los Pollos -lounaisiin sisältyy raikas lounasbuffet sekä kahvi tai tee.

Los Pollos sai uuden keittiömestarin – Eeva Peltoluoma hallitsee espanjalaiset maut

 

Tapahtuma


Ramen-lounas Los Pollosissa

 keskiviikkoisin
 11:00 – 15:00
 Hintaluokka: 12€
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Los Pollos

Los Pollos
 Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli

 Hotellit läheisyydessä


RAVINTOLAESITTELY