Pyynikki-ilmiö 2017 -tapahtumakokonaisuus tuo kolmena kesäsunnuntaina viihteen tähtiä Pyynikin kesäteatteriin. Ismo Leikolan Hyvät Naiset ja Herrat -show nähdään 16.7.

30.7. Pyynikillä nähdään Ismo Alanko sekä 6.8. Steve ’n’ Seagulls -yhtye.

Uusi tapahtumakokonaisuus on kiinnostava lisä Tampereen vilkkaan kesän tarjontaan ja tavoitteena on, että Pyynikki-ilmiö toteutetaan myös tulevina kesinä. Pyynikki-ilmiön kaikki keikat tullaan tänä kesänä järjestämään sunnuntaisin.

– Ismo Leikolan, Ismo Alangon ja Steve ’n’ Seagullsin keikat Pyynikillä ovat kiinnostaneet yleisöä ja liput ovat menneet mukavasti kaupaksi ennakkoon. Pyynikki-ilmiö on uusi tapahtumakokonaisuus ja innostuneesta vastaanotosta päätellen tällainen mahtuu hyvin mukaan Tampereen kesätapahtumien tarjontaan myös tulevaisuudessa, kertoo promoottori Jukka Tallgren Ilmiö-tuotanto Oy:stä.

– On mahtavaa päästä toteuttamaan Ismo Leikolan, Ismo Alangon ja Steve ’n’ Seagullsin keikat upeissa maisemissa Pyynikin kesäteatterissa ja samalla luoda uusi tapahtumakokonaisuus eli Pyynikki-ilmiö 2017 osaksi Tampereen kesää, kertoo promoottori Jukka Tallgren Ilmiö-tuotanto Oy:stä.

Pyynikin kesäteatteri toivottaa vierailevat tapahtumat tervetulleeksi

– Monipuoliset vierailutapahtumat rikastuttavat ja elävöittävät aluetta, mistä on tietysti etua myös Pyynikin kesäteatterille. Stand up -keikat ja konsertit sopivat teatterialueelle erinomaisesti. Viime vuoden hyvän yhteistyön perusteella toivotamme Ilmiö-tuotannon tapahtumat ilolla tervetulleeksi myös tulevana kesänä, sanoo Pyynikin kesäteatterisäätiön toiminnanjohtaja Hanna Suurhasko.

Tapahtuman liput ovat saatavilla osoitteessa Lippu.fi

 

Tapahtuma


Pyynikki-ilmiö: Ismo Leikola

Päivä: su 16.07.2017
Aika: 19:00
Hintaluokka: alk. 28,50 Lippu.fi
Tapahtuman kotisivut:

Tapahtumapaikka


Pyynikin kesäteatteri
Jalkasaarentie 3
Tampere
 Hotellit läheisyydessä