noora-louhimo-keikat-tampere

Perjantaina 14.3. Pub Ukko Nooan 10-vuotissyntymäpäivillä livemusiikista vastaa Noora Louhimo & Olli Kärki trio. Helmikuussa 2004 avattu Ukko Nooa on pysynyt tyylilleen uskollisena koko sen historian ajan: musiikkilaji on rock ja TV-screeneistä katsotaan urheilua.

– Pub Ukko Nooa on saavuttanut vankan aseman asiakaskuntansa keskuudessa. Meille tullaan rentoutumaan hyvän musiikin ja viihteen sekä raikkaiden virvokkeiden ja urheilun parissa. Asiakkaamme viihtyvät todella hyvin ja haluamme, että Ukko Nooa on jatkossakin heidän suosikki-illanviettopaikkansa, kertoo Pub Ukko Nooan ravintolapäällikkö Ilpo Kantola.

Ukko Nooaa on remontoitu vuosien aikana kevyesti. Laajin remontti tehtiin alkuvuodesta 2012, jolloin suuri katettu terassi muutettiin viihtyisäksi sisätilaksi. Samassa yhteydessä pubiin saatiin Black Jack -pöytä ja muun muassa urheilun katsomiseen lisätilaa ja aiempaa suurempia screenejä.

Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä. Yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista. Biljardipöytä löytyy Ukko Nooan pohjoispäädystä.Tunnelmaa Ukko Nooassa, Kuva: Lifestyle Media Oy.
Pub Ukko Nooa on onnistunut pubin ja sporttibaarin yhdistelmä, yksi Tampereen keskeisimmistä kohtaamispaikoista. Biljardipöytä löytyy Ukko Nooan pohjoispäädystä. Kuva: Lifestyle Media Oy.

Keväällä 2010 asiakkaiden toiveesta Ukko Nooalle laadittiin oma pubiruokalista, jonka tuhti Ukko Burger on noussut ruokailijoiden suosikiksi. Monipuolinen juomavalikoima painottuu oluihin ja siidereihin, joista on saatavilla esimerkiksi harvinaisia pienpanimotuotteita.

Kattava ohjelmatarjonta on vuosien aikana sisältänyt muun muassa pokeri-iltoja, pubivisoja, livemusiikkia ja stand up -keikkoja. Biljardipöytä saatiin Ukko Nooaan viime vuonna, ja laaja lautapelivalikoima on aina ollut Ukko Nooan tunnusmerkki.

Pub Ukko Nooan 10-vuotissyntymäpäiväjuhlat
Pe 14.3. klo 21–04
Vapaa pääsy, K-22

Tunnelmaa Ukko Nooassa, Kuva: Lifestyle Media Oy.
Naurupommi stand up -klubi on kuulunut kevätkaudella Ukko Nooan ohjelmistoon. Kuva: Lifestyle Media Oy.

Naurupommi stand up -klubi tuo seuraavan kerran energistä komiikkaa ja hersyvää naurua keskiviikkona 19.3.2014. Silloin estradille nousevat Tommi Tuominen, Ali Jahangiri ja Robert Pettersson.

Liput 10 e, opiskelijakortilla 8 e
Ovet auki klo 19, showtime klo 20

Ukko Nooan keittiö on avoinna 12-22 tarjoten naurunnälkäisille myös kelpo pubimurkinaa.

Ukko Nooan kotisivut