Pyynikin Distilling Company järjestää yhdessä Tampereen tasokkaimpien cocktail-ravintoloiden kanssa kieltolakiteemaisen ravintolatapahtuman. Prohibition Party tarjoilee huippu-cocktaileja kieltolain hengessä moderneja taidonnäytteitä unohtamatta.

Suomen kieltolaki astui voimaan vuonna 1919 ja 1.6.2019 siitä tulee kuluneeksi päivälleen sata vuotta. Kieltolaki tuhosi tamperelaisen tislaustoiminnan, mutta nyt sata vuotta myöhemmin se on herännyt jälleen henkiin! Tampereen cocktail-kenttä on muutenkin kehittynyt, kasvanut ja selvästi suuntaamassa kohti uutta juomasekoituskukoistuksen aikaa.

– Halusimme juhlistaa paikallisen tislaustoiminnan uudelleennousua sekä kaupunkimme upeaa cocktail-kulttuuria viettämällä Prohibition Partya, tapahtuman nimettömänä pitäytyvä järjestäjätaho kertoo.

Kysyimme kommenttia tapahtumassa mukana olevalta Ravinteli Huberilta.
– Koska cocktail-tapahtuma on kieltolakiteemainen, kantamme on: No comments! Ravinteli Huber tarjoaa kahta eri cocktailia kieltolain hengessä tapahtuman ajan, paljastaa kuitenkin ravintolapäällikkö Kata Shecter.

Kaiva knallit vaatekaapista ja virittäydy hämyiseen tunnelmaan! Mukana tapahtumassa Pyynikin Distilling Companyn ja kaupungin tunnetuimpien cocktail-baarien lisäksi on useita erityyppisiä ravintoloita yökerhoista ruokaravintoloihin. Kaikkia yhdistää rakkaus cocktailien maailmaan:

Bar IHKU Tampere
Ravintola Kajo
Ravintola Periscope
Ravintola Plate
Pyynikin Brewhouse
Ravinteli Huber
C
Ravintola Tampella
Tiima

Emme uskaltaneet paljastaa kaikkia mukana ollevia ravintoloita. Löydät koko listan tapahtuman Fb-sivuilta. Muistathan myös jakaa salaista tietoa eteenpäin!

Tapahtuma


Prohibition Party: Cocktail-tempaus

 ma 27.5. – la 1.6.

 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tampere, Useita tapahtumapaikkoja

Tampere, Useita tapahtumapaikkoja
 Tampere
Tampere

 Hotellit läheisyydessä