Panimoravintola Plevnasta voi ostaa mukaansa tuotteita esimerkiksi näppärästi kannettavassa kuusikkomuodossa.

Koskipanimon uusi pullotuslinja suoltaa nyt panimon oluita mukaan vietäviksi. Yhdysvalloista Plevnaan tilattu pullotuskone mahdollistaa tuoreiden pienpanimo-oluiden, siiderien ja panimosiman pullottamisen ja vähittäismyynnin suoraan panimoravintolan tiskin takaa.

– Tiistaina 3.7.2018 saimme ensimmäisenä vähittäismyyntiin Plevnan Vehnäoluen 5% ja FAA alen 4,6% , joka on Finlayson Art Area -tapahtumaan valmistettu olut.
Seuraavana päivänä myyntiin tuli myös Panimosima 5% ja viimeisenä 10.7. uudella reseptillä valmistettu Plevnan perinteinen Pils 4,7%, kertoo ravintoloitsija Marika Tähtinen-Hakala tyytyväisenä.

Lisää tuotteita laitetaan pullottaen seuraavan kerran elokuussa. Juomia voi ostaa myös näppärään pahviseen kuusikkopakkaukseen. Panimon myyntipiste toimii Panimoravintola Plevnan baaritiskillä jokaisena aukiolopäivänä heti avaamisesta aina klo 21 asti.

Koskipanimo sai vähittäismyyntiluvan jo alkuvuodesta, jolloin myös pullotuslaitteisto tilattiin. Perjantaina huhtikuun lopussa myytiinkin mukaan ravintolan tiskiltä ensimmäiset 0,33 litran Siperia Stout 8% -pullot. Maltaiset saa halutessaan pakattuna tyylikkääseen ja kestävään Plevna-kassiin (1,50€). Se on esimerkiksi matkailijalle mainio tuliainen Tampereelta!

Itse olut on yksi panimon lippulaivoista ja valittu aikanaan myös 1001 Beers You Must Try Before You Die -kirjaan. Plevnan tuliterän pullotuskoneen haluttiin suoltavan kyseistä olutherkkua ensimmäisenä senkin vuoksi, että Siperia Stoutia on eniten kysytty ja sen pullotuksesta on aiempaakin kokemusta.

Plevnan Siperia on yksi Suomen palkituimpia oluita – Nyt sitä saa mukaan Plevnan tiskiltä

Tynnyreittäin juhlajuomia omiin juhliin

Isompia eriä panimotuotteita esimerkiksi juhliin kannattaa tilata ravintolasta tynnyreittäin. Plevnan oluiden, siidereiden ja siman tilaaminen omiin juhliin onnistuukin uuden lain mahdollistaessa entistä helpommin.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY